Assortiment veerscharnieren uitgebreid!

Het assortiment aluminium veerscharnieren is uitgebreid met nieuwe formaten en verschillende open- en sluitkrachten.

Onkenhout aluminium veerscharnierenDe toepasbaarheid van het aluminium veerscharnier is hierdoor sterk toegenomen. Van de kleinste afdekklepjes voor bedieningspanelen tot aan metalen deuren voor grote installaties. Het aluminium scharnier is niet alleen bestand tegen corrosie, maar draagt qua uiterlijk ook bij aan het design. Hieronder ziet u twee voorbeelden uit de praktijk.

 

 

Toepassing afvalscheidingsbak
Voor het automatisch sluiten van de deksel van een afvalbak zochten ontwerpers naar een betrouwbaar en duurzaam scharnier dat weinig ruimte in mocht nemen. Dankzij het onzichtbare veermechanisme in het scharnier wordt de deksel altijd naar boven gedrukt, dit is de gesloten stand.
 

Veerscharnier in scheidingsafvalbak Veerscharnier in scheidingsafvalbak https://i.vimeocdn.com/video/493861811-1a71acb44e613b244b04a0b142ed64f50a7afb878701f55267b808181efb3b78-d_100x75?r=pad PT0M51S 2014-10-23 Veerscharnieren zijn zeer veelzijdig, zowel qua verschillende typen, toepassingsmogelijkheden en functies. Hierdoor zijn ze geschikt voor het automatisch openen of sluiten van zowel lichte kleppen als van zware machinedeuren. Het veerscharnier zorgt dat de klep eenvoudig opent of automatisch sluit. Daarnaast heeft dit veerscharnier een aantrekkelijk ontwerp met onzichtbaar veermechanisme en is het leverbaar met zowel sluit- als openingsveer. Bekijk de productspecificaties van het veerscharnier en download een CAD File op: www.onkenhout.nl/scharnieren/veerscharnieren/veerscharnier-aluminium.html No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. aluminium scharnier,Onkenhout,werking veerscharnier,veerscharnieren,veerscharnier,scharnier,scharnieren


Toepassing mobiele toiletunits
Door het enorme aanbod aan openlucht festivals is er veel vraag naar mobiele toilet en douche units. De deuren van deze units zijn voorzien van aluminium veerscharnieren, waardoor de deuren niet open blijven staan maar altijd automatisch sluiten. Het veerscharnier roest niet dankzij het gebruik van aluminium en draagt bij aan het design van het eindproduct.
 

Onkenhout toepassing veerscharnieren

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Varianten veerscharnieren