3 redenen om een verborgen paneelsluiting in te tekenen

De verborgen paneelsluiting is een sluiting die het mogelijk maakt om de deur of het paneel simpelweg open te trekken en dicht te duwen.

Er zijn hiervoor geen sleutels of gereedschappen nodig, enkel een handgreep. Dit maakt het ideaal om de sluiting te gebruiken in toepassingen waar intuïtieve bediening belangrijk is, maar toegangsrestrictie niet direct aan de orde is. Hieronder 3 andere grote voordelen van de verborgen paneelsluiting:

  1. Hoog comfort met 3 verschillende uittrekkrachten
    De veer die de sluiting in gesloten stand dicht houdt, is te verkrijgen in drie verschillende sterktes. De kracht die nodig is om de sluiting te openen hangt af van de toepassing en ergonomie. Als er vanuit de toepassing druk op de achterzijde van het paneel wordt gezet, dan moet de sluiting krachtig genoeg zijn om dicht te blijven. Aan de andere zijde wordt het paneel met de hand geopend. Dit moet gebruiksvriendelijk en licht zijn om comfort verhogend aan te voelen.

  2. Verborgen en klik-in montage
    De paneelsluiting wordt aan de binnenkant van de deur en het frame gemonteerd. Hierdoor is de sluiting niet zichtbaar aan de buitenkant en wordt een vlak en clean design gecreëerd. De optionele klik-in versie wordt zelfs zonder gereedschap of bevestigingsmiddelen gemonteerd. De sluiting is eenvoudig met de hand in een vierkant gat te klikken, waardoor assemblage zeer snel is.

  3. Open- en dichtsignalering
    De verborgen paneelsluiting is optioneel uit te voeren met een geïntegreerde microschakelaar. De schakelaar registreert de stand van de sluiting en kan een elektrisch signaal sturen bij zowel een open als gesloten deur. Het signaal kan gebruikt worden om een volgend proces aan te sturen (start of stop, lamp, audio signaal, alarm, etc.)

Bekijk in de video de werking van de verborgen paneelsluiting:

Verborgen paneelsluiting (C3) Verborgen paneelsluiting (C3) https://i.vimeocdn.com/video/769128992-5a172bbb642c2ecc9a0af22ecaa38ab21778c73e35c441cc711185f2d8f095ec-d_100x75?r=pad PT1M13S 2019-03-14 Voor meer informatie en CAD Files: https://www.onkenhout.nl/sluitingen/verborgen-sluitingen/aantrekkende-paneelsluiting.html Deze verborgen sluiting is een paneelsluiting met dichthoudstand. De sluiting is corrosiebestendig en leverbaar met drie verschillende klemkrachten. No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. sluiting met dichthoudstand,kliksluiting,kliksluitingen,openen en sluiten deur,microschakelaar,verborgen sluitingen,sluiting aantrekkende werking,paneelsluitingen,sluitingen,verborgen sluiting,Sluiting,paneelsluiting

Interesse in de verborgen paneelsluiting? Bekijk productinformatie of download CAD Files van de twee varianten: