Eén scharnier, dubbele functionaliteit! Bekijk de video>>

De ontwerpeisen voor uiterlijk en functionaliteit worden door het verborgen en uitneembare scharnier (F6) optimaal gecombineerd.

  • Vlak en clean design: 
    Verborgen montage van de scharnieren zorgt voor een clean design. De scharnieren zijn daardoor onzichtbaar voor het oog.

  • Snelle en eenvoudige assemblage
    De twee uitneembare scharnierdelen kunnen afzonderlijk van elkaar op het frame en de deur worden gemonteerd. Later in het assemblageproces is de deur eenvoudig in het frame te plaatsen, zonder hulp of gereedschappen.

  • Meer ruimte voor service:
    Met dit scharnier kan de deur uit het frame genomen worden. Hierdoor is er voor de servicemonteur meer ruimte om onderhoud te kunnen doen. 


Benieuwd naar de praktijk? Bekijk de video>>

Scharnier verborgen uitneembaar, staal/RVS (F6) Scharnier verborgen uitneembaar, staal/RVS (F6) https://i.vimeocdn.com/video/768850360_100x75?r=pad PT1M0S 2019-02-19 Voor meer informatie en CAD Files: https://www.onkenhout.nl/scharnieren/verborgen-scharnieren/f6-verborgen-scharnier.html Dit verborgen en uitneembare scharnier is zeer sterk en duurzaam. Het deurblad en frameblad worden afzonderlijk gemonteerd waardoor de deur eenvoudig te plaatsen of te verwijderen is. Het F6 scharnier is een vandalismebestendige oplossing doordat het scharnier aan de binnenzijde gemonteerd is. No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. uitneembaar scharnier,F6 scharnier,vandalismebestendig scharnier,scharnier monteren,sterk scharnier,afneembaar scharnier,scharnieren,scharnier,verborgen montage

Meer interesse in het verborgen en afneembare scharnier?