Snel en betrouwbaar schroefdraad aanbrengen in kunststoffen en composieten. Bekijk de video >>

Met schroefdraad inserts kunt u eenvoudig, snel en betrouwbaar schroefdraad in kunststoffen en composieten aanbrengen. Er zijn meerdere mogelijkheden:

 

Trisert & Foamsert: indraaien na het spuitgieten

Trisert en Foamsert zijn eenvoudig in kunststof te draaien na het spuitgietproces in vrijwel alle technische kunststoffen, spaanplaat, MDF en materialen met een lage dichtheid.

Trisert & Foamsert indraaien na het spuitgieten Trisert & Foamsert indraaien na het spuitgieten https://i.vimeocdn.com/video/948191067_100x75?r=pad PT0M46S 2020-08-25 Trisert en Foamsert zijn eenvoudig in kunststof te draaien na het spuitgiet-proces in vrijwel alle technische kunststoffen, spaanplaat, MDF en materialen met een lage dichtheid. Meer weten? Bekijk de productspecificaties van de Trisert en Foamsert op: https://www.onkenhout.nl/news/videos-schroefdraad-aanbrengen No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. thermoplasten,composieten,indraaien,ingieten,spuitgietcyclus,inpersen,spuitgieten,Foamsert,HiMould,Multisert,Trisert,kunststof,inserts,Tappex,schroefdraad,schroefdraad voor kunststof

Trisert:

 • Voorzien van drie spaangroeven, die voor een laag installatiekoppel zorgen
 • Eenvoudig te installeren met een koppelgestuurde schroevendraaier
 • Door vormsymmetrie goed automatiseerbaar 
   

 

Schroefdraad voor kunststof - Trisert
Foamsert met grove buitendraad:
 • Grotere diameter en een grovere buitendraad 
 • Zeer geschikt voor toepassingen in structureel schuim, spaanplaat, MDF of andere materialen met een lage dichtheid
  Inserts voor kunststof - Foamsert

Multisert: mechanisch, thermisch of ultrasoon inpersen na het spuitgieten

De Multisert is mechanisch, thermisch of ultrasoon in te persen in thermoplasten, na het spuitgietproces. Deze inserts zijn eenvoudig in te persen door de inloopkant en bieden door de weerhaakvorm een stevige en slijtvaste schroefdraad in relatief zacht materiaal.

Multisert mechanisch, thermisch of ultrasoon inpersen na het spuitgieten Multisert mechanisch, thermisch of ultrasoon inpersen na het spuitgieten https://i.vimeocdn.com/video/948189644_100x75?r=pad PT1M14S 2020-08-25 De Multisert is mechanisch, thermisch of ultrasoon in te persen in thermoplasten, na het spuitgietproces. Deze inserts zijn eenvoudig in te persen door de inloopkant en bieden door de weerhaakvorm een stevige en slijtvaste schroefdraad in relatief zacht materiaal. Meer weten? Bekijk de productspecificaties van de Multisert insert op: https://www.onkenhout.nl/news/videos-schroefdraad-aanbrengen No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. thermoplasten,ingieten,composieten,spuitgietcyclus,indraaien,inpersen,Multisert,kunststof,spuitgieten,HiMould,Foamsert,schroefdraad voor kunststof,Trisert,schroefdraad,inserts,Tappex

Multisert:
 • Geschikt voor gebruik in thermoplasten
 • Zeer eenvoudig in te persen door de inloopkant en weerhaakvorm
 • Dankzij deze vormgeving zit de insert direct vast; het indraaien van bijvoorbeeld een schroef om expansie teweeg 
  te brengen kan achterwege blijven
   
  Inserts voor kunststof - Multisert

HiMould: insert omspuiten (molding) tijdens het spuitgietproces

De HiMould insert wordt meegegoten tijdens het spuitgietproces. Uw spuitgietmachine wordt effectiever benut door snelle plaatsing op de gladde pennen in de matrijs. Het unieke HiMould-ontwerp garandeert een sterke en braamvrije schroefdraad in thermoplasten en thermoharders.

HiMould insert omspuiten (molding) tijdens het spuitgietproces HiMould insert omspuiten (molding) tijdens het spuitgietproces https://i.vimeocdn.com/video/948190335_100x75?r=pad PT0M42S 2020-08-25 De HiMould insert wordt meegegoten tijdens het spuitgietproces. Uw spuitgietmachine wordt effectiever benut door snelle plaatsing op de gladde pennen in de matrijs. Het unieke HiMould-ontwerp garandeert een sterke en braamvrije schroefdraad in thermoplasten en thermoharders. Meer weten? Bekijk de productspecificaties van de HiMould insert op: https://www.onkenhout.nl/news/videos-schroefdraad-aanbrengen No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. thermoplasten,inpersen,composieten,indraaien,spuitgietcyclus,ingieten,spuitgieten,Multisert,Foamsert,HiMould,Trisert,inserts,kunststof,Tappex,schroefdraad voor kunststof,schroefdraad

HiMould:

 • Snel te plaatsen op de in de matrijs aanwezige gladde pennen
 • Korte cyclustijd zorgt voor effectievere benutting van de spuitgietmachine
 • Door het unieke HiMould-ontwerp een gegarandeerd braamvrije schroefdraad                                                   
  Inserts voor kunststof - HiMould

Uw vraag, onze kennis: Ontwerpgids
Wij helpen u graag verder met het bepalen van de meest effectieve oplossing voor uw vraagstuk. In de ontwerpgids worden de belangrijkste punten toegelicht voor het selecteren van een schroefdraadbevestiger in kunststoffen en composieten.
Lees meer >>

Ga door naar het volledige overzicht van onze producten en monsteraanvragen >

trisert foamsert