Service en ondersteuning

De keuze voor een bevestigingstechniek is de keuze voor een compleet systeem. De bevestiger moet immers ook bevestigd worden en het hiertoe benodigde gereedschap beïnvloedt in hoge mate de keuze voor een bevestigingstechniek. Ook hierin ondersteunen wij.

Breed aanbod
Wij hebben een breed aanbod van gereedschappen; van eenvoudig handgereedschap tot geavanceerde machines. Van alle gereedschappen hebben wij online een uitgebreide handleiding en technische informatie beschikbaar.

Testen van gereedschappen
Wij bieden u de mogelijkheid om gereedschappen kosteloos te testen in uw eigen productieomgeving. Ook komen wij graag bij u langs voor een demonstratie op de werkvloer.
De ideale manier voor uw mensen om de meerdere gereedschappen tegelijkertijd te testen.

Vakkundige installatie
De service stopt niet bij het leveren van de gereedschappen en machines. Onze serviceafdeling staat garant voor de installatie van de machines en de opleiding van uw personeel.

Service en onderhoud
Door vakkundig en regelmatig onderhoud voorkomt u vertraging en storingen. Wij bieden een uitgebreide gereedschapsservice op locatie en in onze werkplaats. Onze service engineers kunnen u ondersteunen bij:

  • Ingebruikstelling van de gereedschappen
  • Preventief onderhoud en reparaties
  • Snelleevering van reserve onderdelen
  • Bruikleenapparatuur tijdens reparaties


Meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact op met onze service afdeling: Tel: 020-6600200 Email: service@onkenhout.nl