/

Interessante nieuwsartikelen verzameld op één pagina. Snel en overzichtelijk!

 


Voorkom vermoeiings scheuren met onze klinkbouten


ArcelorMittal Gent kiest Bobtail klinkbouten van de Onkenhout Group voor onderhoud en reparatie aan rolbruggen en kraanbaanliggers.

>> Lees meer

 
Klinkbouten


Gasveer nodig? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan
 

Doordat wij een ruim assortiment aan gasveren aanbieden hebben wij voor iedere toepassing een passende oplossing. Van alle gasveren zijn online CAD files beschikbaar.

>> Lees meer

 
Gasveren


Sneller ontwerpen met meer dan 11.000 online CADfiles

CADfiles zijn essentieel bij het ontwerpen van nieuwe producten en dus essentieel voor u. Op dit moment kunt u van meer dan 11.000 van onze producten, online een CADfile aanvragen. En dit aantal blijft groeien. Vraag een CADfile op en ontvang deze binnen 10 seconden in uw mailbox.

         


Online CADfiles


Interessant: bekijk onze nieuwste video's

Video's geven een goed beeld van de werking van onze producten en geven meer inzicht in mogelijke eindproducten. Bekijk nu de laatste video's. 

>> Klik hier

 


Overzicht video's


Inspiratie: Oplossingen voor de machinebouw

In de afgelopen jaren zijn wij betrokken geweest bij een groot aantal toepassingen in de machine- en apparatenbouw. Een aantal van deze toepassingen hebben wij gebundeld in een presentatie.

>> Klik hier

 

 


Schroefdraad in roestvaststaal

Het bewerken van of bevestigen aan roestvaststaalplaat is een hele uitdaging. Wij hebben specialistische kennis en pasklare oplossingen voor het creëren van schroefdraad in roestvaststaal. 

>> Lees verder

 

 

Overige nieuwsartikelen