Innovatieve beveiligingstechniek voor pakketfiets

Flevobike, producent van o.a. ligfietsen, zocht voor de pakketfiets van DHL naar een oplossing om pakketten veilig en gebruiksvriendelijk op te bergen en te vervoeren. Met onze hulp kozen zij voor de elektromechanische palsluiting.

palsluitingen

DHL zorgt voor slimme en duurzame pakketbezorging
Het vervoer van pakketten neemt sterk toe en vanwege de CO2-reductie in de binnensteden zocht DHL naar een milieuvriendelijk transportmiddel. Flevobike heeft voor DHL een pakketfiets ontworpen die 125 kilo aan pakketten kan vervoeren.

High secure slam lock
DHL: "De containers van de Cubicycle-pakketfiets zijn voorzien van een ‘high secure slam lock’ die ervoor zorgt dat de zendingen veilig opgeborgen zijn." Dit sluitsyteem bestaat uit de elektromechanische palsuiting EM-05 (hiernaast afgebeeld) met de afstandsbediening EA-R02 RF.

Flevobike heeft voor de palsluiting met afstandsbediening gekozen omdat deze een laag energieverbruik heeft, gebruiksvriendelijk is en de pakketten veilig afsluit. De zonnepanelen op het dak van de container voorzien de gehele fiets, en dus ook de sluiting van stroom. Hiermee wordt de pakketpost groen, veilig en gebruiksvriendelijk bezorgd!

André Vrielink eigenaar van Flevobike vertelt in onderstaande video de voordelen van dit sluitsysteem:


Wilt u meer weten over de DHL - containerfiets? Lees hier meer informatie.

Nieuwsgierig geworden?
Klik hieronder voor de uitgebreide productinformatie van de elektromechanische palsluiting en de afstandsbediening, of lees meer over het sluitsysteem als totaaloplossing.

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies