Postpakketten efficiënt en milieuvriendelijk leveren in de binnenstad

Dankzij de webwinkels neemt de pakketpost sterk toe en worden de stadscentra extra belast. Gemeentes willen de toegang tot stadscentra juist beperken en de nadruk leggen op milieuvriendelijk transport. Pakketlevering met een elektrische fiets of door middel van een pakketautomaat zijn goede oplossingen maar brengen ook uitdagingen met zich mee.

Beveiliging van postpakketten onderweg
De waarde van de internetbestellingen neemt toe waardoor het belangrijker wordt om een betrouwbaar beveiligingssysteem te gebruiken. Veel logistieke dienstverleners rusten hun transportsystemen uit met elektromechanische sluitingen om zonder fysieke sleutel de laadruimte waarin de pakketten vervoerd worden te openen en te sluiten. Dat zorgt voor een vereenvoudigd sleutelmanagement en betrouwbare beveiliging. Klik op onderstaande video en bekijk naar de ervaring van DHL >>

Efficiënt en 24/7 postpakketten bezorgen en retourneren
Pakketbezorgers staan vaak voor een gesloten deur. Pakketautomaten bieden hiervoor een perfecte oplossing. Pakketautomaten staan op openbare plekken en zijn voor de logistieke dienstverlener en consument eenvoudig toegankelijk. De klant kan zelf bepalen wanneer hij een pakket ophaalt of retour zendt. De deuren van de kast worden door onze elektromechanische sluitingen afgesloten. Daarnaast geeft de sluiting nuttige informatie door over de status van vergrendeling van de deuren, waardoor via een dataserver het aansturen van de kasten centraal beheerd kan worden.

Smart city - Postkasten

Interessante links

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies