Stelvoeten: het modulaire systeem

Stelvoeten worden wereldwijd toegepast onder vele machines en installaties. Dit is vooral te danken aan de zeer hoge kwaliteit en flexibiliteit van de producten. Door het modulaire systeem zijn 16.000 variaties mogelijk.

Uw op maat gemaakte stelvoet
Het samenstellen van uw eigen stelvoet is zeer eenvoudig: kies een voetplaat, beslis of u een antislipplaat nodig hebt, voeg een draadstang toe en uw stelvoet is klaar.

Stelvoeten

Montage
U kunt de stelvoet gemakkelijk zelf in elkaar zetten. Ook kan de stelvoet voorgeassembleerd worden geleverd. Geef dit duidelijk bij de bestelling aan en u ontvangt een bestelnummer voor de voorgeassembleerde stelvoet met draadstang. Zwenkbare stelvoeten

Zwenkbare stelvoeten
Zwenkbare stelvoeten hebben een kogelscharnier tussen de draadstang en de voetplaat. Het kogelscharnier maakt het mogelijk dat de draadstang kan zwenken tot ca. 20°. Dit maakt ze tevens zeer geschikt voor machines of apparaten die zijn geplaatst op oneffen vloeren of voor machines die regelmatig moeten worden verplaatst. Vanwege de universele toepasbaarheid worden zwenkbare stelvoeten als standaardtype gevoerd.

Vaste stelvoeten
Vaste stelvoeten -waarbij de verbinding tussen de draadstang en de voetplaat niet beweegbaar is- zijn op aanvraag leverbaar.

RVS
Het totale stelvoetenassortiment is verkrijgbaar in RVS. Deze stelvoeten zijn uitermate geschikt voor toepassingen in o.a. de voedingsmiddelen-, chemische en medische industrie. RVS stelvoeten zijn niet alleen goed bestand tegen chemicaliën en andere invloeden van buitenaf, maar hebben door het materiaal dat gebruikt wordt ook een hoogwaardige uitstraling.

Ga verder naar het assortiment stelvoeten >>

RVS stelvoeten

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies