Transport industrie

  Transportmarkt

  Door onze jarenlange ervaring in de markt van speciale voertuigen en carrosseriebouw zien wij een duidelijke verschuiving van de focus. De aandacht voor brandstofbesparing en vermindering van de milieubelasting verschuift langzaam naar een bredere perspectief van “total cost of ownership”. Bij oplossingen voor de transportmarkt houden we dan ook rekening met onderstaande punten: 

  • Snel en duurzaam assembleren
  • Innovatieve bedrijfswageninrichting
  • Eenvoudige bediening van deuren en luiken

   

 1. Snel en duurzaam assembleren

  Snel en duurzaam assembleren

  Mechanische bevestigers worden flexibel ingezet en passen perfect in het proces van Lean manufacturing. Het modulair ontwerpen met mechanische bevestigers als verbindingstechniek verkort uw doorlooptijd, vergroot uw productiecapaciteit en verlaagt uw productiekosten.

  Lees verder
 2. Innovatieve bedrijfswageninrichting

  Innovatieve bedrijfswageninrichting

  Verschillende chauffeurs betekent verschillende wensen. Bediening van de inrichting moeten dus intuïtief zijn. Daarnaast moeten chauffeurs en vracht steeds beter beveiligd worden. Hiervoor hebben wij verschillende oplossingen met elektromechanische sluitingen.

  Lees verder
 3. Eenvoudige bediening van luiken en deuren

  Eenvoudige bediening van luiken en deuren

  De levensduur van het deuren en luiken wordt verhoogd door de keuze van de juiste gasveren en scharnieren. De verschillende materialen van deze producten dragen bij aan corrosiebestendigheid, gewichtreductie en duurzaamheid.

  Lees verder