De veelzijdigheid van de veersluiting

De veersluiting wordt gebruikt in zeer uiteenlopende toepassingen. Dat is vanwege zijn grote flexibiliteit in het klembereik, de eenvoudige bediening, het materiaal en veel meer. In de video lichten wij deze eigenschappen toe en geven we een tweetal praktijkvoorbeelden waarin de sluiting al jaren zorgt voor een betrouwbare werking.

 

Wat maakt onze veersluiting zo uniek? 

  1. Trillingsbestendige sluiting: onze veersluiting levert klemkracht, waardoor uw toepassing trillingsvrij gesloten blijft. 
  2. Geschikt voor pakkingen: dankzij de combinatie van klemkracht en klembereik is onze sluiting zeer geschikt om een pakking te comprimeren. Zo kunt u ervan op aan dat uw toepassing veilig is afgesloten. 
  3. Flexibel in gebruik: de oplopende sluitveer van onze veersluiting vangt traploos een groot bereik aan paneeldiktes op. Dit betekent dat toleranties in plaatdikte geen probleem vormen, waardoor u tijd en kosten bespaart. 
  4. Eenvoudige bediening: onze veersluiting kan zowel met de hand als met gereedschap worden bediend, wat zorgt voor gebruiksgemak en flexibiliteit in verschillende situaties. 
  5. Duurzaam ontwerp: de veersluiting is vervaardigd uit hoogwaardig staal of roestvaststaal (RVS), waardoor deze ook is in te zetten in omgevingen waar corrosie een probleem kan vormen. De sluiting is daardoor geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. 

Kortom, onze veersluiting met aantrekkende werking biedt u de betrouwbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid die u nodig heeft voor uw industriële toepassingen. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte sluitoplossing voor uw project.

Klik hieronder om naar productspecificaties en 3D bestanden te gaan>>