Verende drukstukken met Long-Lok schroefdraadborging

Long-Lok

Met LONG-LOK heeft u de volgende voordelen:

1. Trillingsbestendig
LONG-LOK schroefdraadborging is bestand tegen trillingen of stoten. Het drukstuk zal niet los of uit positie raken.

2. Extreem hoog losdraaimoment
Het veerkrachtige nylon wordt door de samenpersing van de schroefdraad naar buiten gedrukt. Hierdoor vormt het nylon een borging waardoor de verdraaiingskracht vele malen hoger is dan bij conventionele methodes.

3. Zekerheid op iedere positie
Het verende drukstuk met de LONG-LOK schroefdraadborging heeft geen voorspanning of specifieke positionering nodig. Dit is ideaal voor het plaatsen van het drukstuk.

4. Bespaart assemblagetijd en opslagplaatsen
LONG-LOK schroefdraadborging is geïntegreerd in het verende drukstuk. Andere producten als borgringen, veerringen of afsluitmoeren, zijn overbodig. Hierdoor kunnen assemblage- en opslagkosten aanzienlijk worden verminderd.

5. Geschikt voor herhaaldelijk gebruik
Het verende drukstuk met de LONG-LOK schroefdraadborging kan meerdere keren worden gebruikt. Als het drukstuk voor de eerste keer moet worden aangedraaid is een hoger aanhaalmoment nodig dan bij de keren erna. De schroefdraadborging verliest pas na ongeveer 20 keer losdraaien zijn borgende werking.

6. Probleemoplosser van M3 tot M16
Licht- of zwaargewicht, noem maar op wat u nodig heeft! Wij leveren u de benodigde drukstukken met de LONG-LOK schroefdraadborging.

Verende drukstukken

Bekijk hier het aanbod verende drukstukken>>