ESG - 95% besparen op energiekosten. Accugereedschap versus pneumatisch gereedschap

De wereld verandert en de industrie verandert mee. De traditionele voorkeur voor pneumatisch productiegereedschap neemt af, omdat de accutechnologie voor lichter, sterker en geavanceerder handgereedschap zorgt. Wilt u flexibel, veilig en foutloos installeren? Ons accugereedschap, de BV4500, doet qua kracht en snelheid niet onder voor pneumatisch gereedschap.

 Bekijk hier hoe de zware blindklinknagels razendsnel geïnstalleerd worden met de Huck BV4500 >>


Veilig, stil en schoon werken
Door het ontbreken van luchtslangen kan er veilig, stil en schoon gewerkt worden met meer flexibiliteit in de productie. Er is geen risico op beschadigingen, veroorzaakt door de luchtslang, bij het werken in krappe ruimtes.

BV4500 accugereedschap  BV4500 accugereedschap zonder luchtslang


De werkelijke kosten van perslucht
De overstap van persluchtgereedschap naar accugereedschap kan een energiebesparing tot wel 95% opleveren. Uit diverse onderzoeken blijkt dat pneumatisch gereedschap ongeveer zeven tot dertien keer meer energie verbruikt dan accugereedschap.

BV4500 bespaar perslucht BV4500 accugereedschap zonder perslucht BV4500 werken zonder compressor


Een optimaal productieproces door de juiste gereedschapskeuze

Met het inzetten van accugereedschap leveren bedrijven een positieve bijdrage aan de ESG-regelgeving op het gebied van duurzaamheid, werkcomfort en veiligheid op de werkvloer. Bij de keuze van een bevestigingssysteem speelt het productie- en assemblageproces een belangrijke rol. Wilt u het proces optimaliseren, dan is niet alleen de keuze van het bevestigingselement essentieel, maar ook de keuze van het gereedschap.


Ontdek zelf de voordelen op uw eigen productievloer
Onze sales- en tooling engineers adviseren u graag bij het selecteren van de juiste gereedschappen en machines. Zij beschikken over een "hands on" mentaliteit en demonstreren de gereedschappen bij u op de productievloer. Tenslotte moeten uw productiemedewerkers achter de gereedschapskeuze staan. Klik op onderstaande link voor het maken van een testafspraak. 


Zij gingen u voor

Ontdek de voordelen van het werken met accugereedschap. Deze bedrijven hebben onze expertise ingeroepen om hun productiekosten aanzienlijk te reduceren. Klik op de afbeeldingen hieronder en bekijk de inspirerende klantencases of download snel en eenvoudig de specifieke productspecificaties en CAD-bestand van de BV4500.