Snel en betrouwbaar schroefdraad inserts aanbrengen in kunststof en composieten

Voor het aanbrengen van trek- en slijtvast schroefdraad in kunststof, bieden messing inserts een perfecte oplossing. Er zijn meerdere mogelijkheden waarbij de juiste keuze afhangt van de toepassing en de verwerking van het product.

Trisert & Foamsert indraaien na het spuitgieten
Trisert en Foamsert zijn eenvoudig in kunststof te draaien na het spuitgiet-proces in vrijwel alle technische kunststoffen, spaanplaat, MDF en materialen met een lage dichtheid.

Multisert mechanisch, thermisch of ultrasoon inpersen na het spuitgieten
De Multisert is mechanisch, thermisch of ultrasoon in te persen in thermoplasten, na het spuitgietproces. Deze inserts zijn eenvoudig in te persen door de inloopkant en bieden door de weerhaakvorm een stevige en slijtvaste schroefdraad in relatief zacht materiaal.

HiMould insert omspuiten (molding) tijdens het spuitgietproces
De HiMould insert wordt meegegoten tijdens het spuitgietproces. Uw spuitgietmachine wordt effectiever benut door snelle plaatsing op de gladde pennen in de matrijs. Het unieke HiMould-ontwerp garandeert een sterke en braamvrije schroefdraad in thermoplasten en thermoharders.


Klik hier voor het volledige assortiment van onze inserts voor kunststof en composieten >>

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies