Werken bij Onkenhout


Join the team!

Wij breiden ons team uit en zijn op zoek naar (klik op de link voor meer informatie):

Onkenhout
Al meer dan 60 jaar zijn wij marktleider op het gebied van toegangs- en verbindingstechniek. Wij leveren niet alleen hoogwaardige componenten, maar zijn ook een kennispartner voor onze klanten. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor techniek adviseren wij onze klanten bij zowel het ontwerp van een product als bij het optimaliseren van productieprocessen. Onkenhout maakt deel uit van de Onkenhout Groep met vestigingen in België, Duitsland en Tsjechië.

Continuïteit
Door een hechte samenwerking met een selecte groep van leveranciers die behoren tot de wereldtop, kunnen wij kwaliteit, continuïteit en beschikbaarheid garanderen. Klanten kiezen voor ons omdat ze kunnen bouwen en vertrouwen op de combinatie van kwaliteit in producten en de empathie van een team van specialisten. Specialisten met passie voor techniek die continu werken aan duurzame klantrelaties in de maakindustrie.

Familiebedrijf
De medewerkers zijn als het ware onderdeel van de familie. Alles wat wij doen, doen wij met passie! Teamwork, plezier en verantwoording nemen zijn kernwaarden voor ons. Daarnaast is het werken in een internationaal team inspirerend en en elke dag weer leuk. 

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies