Klantencases (video's)

 1. Procescontrole: High torque blindklinkmoeren foutloos plaatsen

  Procescontrole: High torque blindklinkmoeren foutloos plaatsen

  Tijdens het ontwikkelen van het ventilatiesysteem van Brink Climate Systems bleek onze High torque blindklinkmoer dé oplossing voor verschillende uitdagingen. Zoals het samenbrengen van diverse gecoate onderdelen in de hoeken van de behuizing.

  Lees verder
 2. Reductie assemblagekosten door innovatieve klinkverbindingen

  Reductie assemblagekosten door innovatieve klinkverbindingen

  De overstap van lassen naar klinken heeft vele voordelen. Zo kunnen meerdere handelingen op één werkplaats plaatsvinden. Het assembleren van de onderdelen is zeer eenvoudig en heeft geen nabewerking nodig. Maar bovenal is het mogelijk tot wel 80% te besparen op montagetijd.

  Lees verder
 3. Klantencase - Proceszeker aanbrengen van schroefdraad in gelakte onderdelen

  Klantencase - Proceszeker aanbrengen van schroefdraad in gelakte onderdelen

  KML, een producent van cabines voor o.a. scheeps- en containerkranen, was op zoek naar een alternatief voor lasmoeren. Het nadeel van lasmoeren is dat deze lastig te positioneren zijn, lasspetters vaak de schroefdraad beschadigen en dat het afdoppen van de schroefdraad voor het lakken erg tijdrovend is.

  Lees verder
 4. Out of the box: eenvoudige toegang tot de transportbak

  Out of the box: eenvoudige toegang tot de transportbak

  Waar fabrikanten van cargo bikes traditioneel kiezen voor een scharnierende deur of klep van de transportbak, heeft Urban Arrow een innovatieve oplossing gevonden voor hun CRAFT-model. Dit model is specifiek ontworpen voor de stedelijke servicemonteur om zijn werk makkelijker, leuker en gezonder te maken. 

  Lees verder
 5. Efficiënt en flexibel klinkproces vervangt lasproces bij high-end machinebouwer

  Efficiënt en flexibel klinkproces vervangt lasproces bij high-end machinebouwer

  Een groot voordeel van de overgang van lassen naar klinken is reductie in de doorlooptijd. Met het klinken van de onderdelen is het kwaliteitsniveau eenvoudig te waarborgen door foutloze montage. Hierdoor worden niet alleen materialen bespaard, maar is het ook mogelijk om de doorlooptijden aanzienlijk in te korten. Lees en bekijk de ervaring van onze klant ZAHORANSKY.

  Lees verder
 6. Lean Manufacturing met inpersschroefdraad in 3D printer

  Lean Manufacturing met inpersschroefdraad in 3D printer

  Samen met Ultimaker, ontwikkelaar en producent van 3D printers, zochten wij naar een oplossing om het aantal bevestigingsmiddelen te verminderen en de assemblagetijd te verkorten.

  Lees verder
 7. Corrosiebestendigheid met Monel blindklinkmoeren

  Corrosiebestendigheid met Monel blindklinkmoeren

  Aebi Schmidt zocht voor hun straatveegmachines naar een schroefdraadsysteem dat corrosiebestendig en bestand is tegen trillingen en dynamische belasting. Bekijk in de video hoe High torque Monel blindklinkmoeren als ideale oplossing toegepast zijn.

  Lees verder
 8. Veiligheid en comfort met afstandbedienbare sluiting

  Veiligheid en comfort met afstandbedienbare sluiting

  Samen met ERO, Duitslands grootste producent van wijnbouwmachines, werd door middel van de afstandbedienbare sluiting een oplossing gevonden voor het veilig en betrouwbaar sluiten van de panelen in hun nieuwe oogstmachine.

  Lees verder
 9. Klinkbouten, de oplossing voor loslopende bout-moerverbindingen

  Klinkbouten, de oplossing voor loslopende bout-moerverbindingen

  Samen met Kverneland Group, een ontwikkelaar en producent van landbouwwerktuigen, vonden wij dé oplossing om een betrouwbare verbinding te realiseren voor het bevestigen van sproeiarmen aan het chassis van de spuit-installatie.

  Lees verder
 10. VIDEO: gasveren inbouwadvies in de praktijk

  VIDEO: gasveren inbouwadvies in de praktijk

  De keuze voor de juiste gasveer is belangrijk voor het bedieningsgemak, de vormgeving en zorgt voor lagere kosten van uw toepassing. Het is tevens cruciaal voor het bereiken van de gewenste functionaliteiten en om een optimale werking te garanderen. 

  Lees verder