Service en onderhoud

Service en onderhoud

Door vakkundig en regelmatig onderhoud voorkomt u vertraging en storingen. Wij bieden een uitgebreide gereedschapsservice op locatie en in onze werkplaats. Onze service engineers kunnen u ondersteunen bij ingebruikstelling van gereedschappen en preventief onderhoud.

Service en onderhoud

Tooling support van Onkenhout betekent dat wij u niet alleen adviseren over het juiste gereedschap, maar u ook ondersteunen bij de toepassingen hiervan in de praktijk. Met onze tooling support kunt u rekenen op een volledige ondersteuning van A tot Z:

  • Selecteren van de juiste gereedschappen en machines
  • Demonstreren en testen van gereedschappen op de productievloer
  • Trainen en opleiden van uw productiepersoneel 
  • Preventief onderhoud uitvoeren op de werkvloer
  • Repareren van uw gereedschappen in onze repaircenters
  • Online configurator voor het selecteren van de juiste uitrusting van het gereedschap
  • Online instructievideo's voor het basisonderhoud van de gereedschappen
  • Online handleidingen en CAD-tekeningen

De keuze van het juiste gereedschap is cruciaal om een maximaal rendement te behalen uit uw productieproces. Naast het rendement is het van belang dat uw productiemedewerkers achter de keuzes staan en plezier hebben in het werk.

Onkenhout tooling support in de praktijk
Onze sales engineers selecteren, demonstreren en testen de verschillende gereedschappen en machines, zodat u de zekerheid heeft dat u de juiste middelen inzet. Om voor een vlotte opstart van de productie te zorgen, staan zij u ook ter zijde bij de installatie van de gereedschappen en machines.

Onze serviceafdeling staat garant voor een perfecte installatie van de gereedschappen en machines en de opleiding van uw personeel. Zo creëren wij bij uw personeel vertrouwen in de gereedschappen en de productieprocessen. Van alle gereedschappen hebben wij online handleidingen, instructievideo's, 3D cad files en technische informatie beschikbaar.

Repaircenters
Onze repaircenters beschikken over uiterst gekwalificeerde medewerkers met veel ervaring. Wij begrijpen dat u het aantal storingen/reparaties van uw gereedschap tot een absoluut minimum wilt beperken. Door regelmatig en vakkundig onderhoud worden tijdrovende en kostbare vertraging en storingen voorkomen. Om een snelle service te garanderen hebben wij een subtantiële voorraad aan onderdelen.