Uw markt, onze kennis

Machine- en apparatenbouw

Lean Manufacturing, kostenbesparing, bedieningsgemak en corrosiebestendigheid zijn onderwerpen die tijdens het ontwerp- en/of productieproces een belangrijke rol spelen. Door de jaren heen hebben wij in deze markt veel kennis en ervaring opgedaan.

Lees verder

Metaalverwerkende industrie

De laatste jaren zien wij een duidelijke trend naar korte doorlooptijden ofwel Time to Market. Dit vereist flexibele machines en gereedschappen en betrouwbare leveranciers.
Maak gebruik van onze ervaring.

Lees verder

Agrarisch

Agrarische machines moeten tegen extreme omstandigheden bestand zijn. Veelvoorkomende uitdagingen zijn optimale bescherming van elektronica, snel en duurzaam assembleren en eenvoudig te bedienen serviceluiken. Wij denken graag met u mee.

Lees verder

HVAC

Het ontwerpen en produceren van HVAC installaties en apparaten is een uitdaging vanwege de grote volumes en de geldende regelgeving. Wij helpen u graag verder met onze kennis en ervaring.

Lees verder

Transportmiddelen

Door onze jarenlange ervaring in de markt van speciale voertuigen en carrosseriebouw zien wij dat de focus verschuift naar een  perspectief van “total cost of ownership”. Bij oplossingen voor de transportmarkt kijken wij dan ook naar issues als innovatieve bedrijfswageninrichting en snel en duurzaam assembleren. 

Lees verder

Kachels & inbouwhaarden

Als fabrikant van kachels of inbouwhaarden krijgt u tijdens het ontwerpproces en bij het selecteren van de geschikte componenten te maken met o.a. de volgende aspecten: hittebestendigheid, veiligheid, design en gebruiksgemak.

Lees verder

Kunststofverwerkende industrie

Steeds meer bedrijven onderkennen de voordelen van het gebruik van kunststof, zoals gewichtsbesparing, corrosiebestendigheid en een grotere ontwerpvrijheid. Met de klant hebben wij oplossingen gevonden voor o.a. het optimaal laten bewegen van kunststofdelen en het snel en betrouwbaar aanbrengen van schroefdraad inserts in kunststof en composieten.

Lees verder

Medisch

Bij de vervaardiging van medische apparatuur spelen ergonomie, design en serviceability een belangrijke rol. Daarnaast wordt de medische sector gekenmerkt door strenge regelgeving.

Lees verder

Smart city

Overheden en bedrijven streven naar het efficiënter organiseren van voorzieningen in de steden. Denk hierbij o.a. aan efficiënt afvalbeheer en postpakketautomaten,
waarbij het Internet of Things een belangrijke rol speelt.

Lees verder

Cargo bikes

Cargobike markt

De cargo bike-markt is een nieuwe en snel groeiende markt met veel start-ups en vernieuwende (groene) techniek. Wij kunnen helpen om het ontwerp van de fiets en transportbak te optimaliseren en het assemblageproces te verbeteren.

Lees verder