Agrarisch

  Elke markt kent zijn eigen uitdagingen bij het ontwerpen en produceren van machines. Dat geldt zeker voor de agrarische markt waar machines tegen extreme omstandigheden bestand moeten zijn. Veelvoorkomende uitdagingen in deze markt zijn dan ook:

  • Optimale bescherming van elektronica
  • Snel en duurzaam assembleren
  • Eenvoudig te bedienen serviceluiken 

  Wij hebben ruime ervaring in de agrarische machinebouw en voertuigen en denken graag met u mee over een gepaste oplossing voor in uw toepassing. 

   

   

 1. Optimale bescherming van elektronica

  Optimale bescherming van elektronica

  De omgeving van een melkrobot is vuil en vochtig. De elektronica dient daarom afgesloten te worden met beschermklasse IP65, maar moet wel toegankelijk blijven voor bediening en onderhoud. Hoe heeft Lely dit opgelost?

  Lees verder
 2. Snel en duurzaam assembleren

  Snel en duurzaam assembleren

  Mechanische bevestigers kunnen zeer flexibel worden ingezet en passen perfect in het proces van Lean manufacturing. Het modulair ontwerpen met mechanische bevestigers als verbindingstechniek verkort uw doorlooptijd, vergroot uw productiecapaciteit en verlaagt uw productiekosten.

  Lees verder
 3. Eenvoudig te bedienen serviceluiken

  Eenvoudig te bedienen serviceluiken

  Een tractor is onderhevig aan de elementen en moet regelmatig onderhouden worden. De toegang tot de onderdelen is daardoor essentieel. De combinatie van een sluiting, scharnieren en een gasveer maken dit eenvoudig en snel.

  Lees verder