Factory walk en innovation meetings

Kennisoverdracht
Wij delen graag onze kennis met u. Hoe kunnen wij onze kennis inzetten om u te helpen? Innovation meetings, workshops en gereedschap demonstraties kunnen georganiseerd worden bij u op kantoor of in de fabriek. Specifieke thema's die voor u relevant zijn worden dan toegelicht. Daarnaast hebben wij zeer goede ervaring met onze 'factory walk'.

Factory walk
Wij bieden u de mogelijkheid om samen met onze sales engineers het productieproces in uw fabriek te bekijken. Ervaring leert dat bij een rondgang door uw fabriek vaak nieuwe inzichten verkregen worden om het productieproces verder te optimaliseren. Er wordt specifiek gekeken naar het assemblageproces, de keuze van de bevestigers en het functioneren van de gereedschappen. Maar ook mogelijke verbeteringen in de werkomstandigheden voor de productiemedewerkers kunnen een rol spelen. Bijvoorbeeld het omschakelen van een las naar klink proces biedt veel gezondheidsvoordelen (geen lasdampen, lasspetters en slijpwerkzaamheden meer) voor uw productiemedewerkers.

Factory walk

Innovation meetings
Uit ervaring blijkt dat engineers nieuwsgierig zijn en zich vaak eerst zelf willen verdiepen in de materie. Het doel van onze innovation meetings en workshops is om u als engineer op de hoogte te houden van de belangrijkste ontwikkelingen die wij in de markt en bij onze leveranciers waarnemen. Innovation meetings stemmen wij altijd met u af.

Inovation meeting

Interesse in een factory walk of in een innovation meeting?
Bel ons op tel.: +31 (0) 20-6600202 of mail naar: info@onkenhout.nl.

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies