Designer news

 1. Draaigrendelsluitingen: vaste vs instelbare grip

  Draaigrendelsluitingen: vaste vs instelbare grip

  Een draaigrendelsluiting is voor bijna ieder productontwerp een goede keuze. Dat komt omdat deze sluiting zodanig te configureren is, dat het in veel verschillende toepassingen gebruikt kan worden. Een unieke configuratie-optie is de keuze voor een vaste of instelbare griplengte. 

  Lees verder
 2. Wij helpen u met telescoopgeleiders in uw voertuig

  Wij helpen u met telescoopgeleiders in uw voertuig

  Met onze kennis en ervaring in de transportmiddelenindustrie helpen wij u met advies over het toepassen van onze producten, zoals telescoopgeleiders. Dit noemen wij Engineering Support! In de praktijk betekent dit dat wij gebruik maken van verschillende tools die u in kunt zetten om tot de beste oplossing te komen. 

  Lees verder
 3. Procescontrole: High torque blindklinkmoeren foutloos plaatsen met krachtgestuurd gereedschap

  Procescontrole: High torque blindklinkmoeren foutloos plaatsen met krachtgestuurd gereedschap

  Tijdens het ontwikkelen van het ventilatiesysteem van Brink Climate Systems bleek onze High torque blindklinkmoer dé oplossing voor verschillende uitdagingen. Zoals het samenbrengen van diverse gecoate onderdelen in de hoeken van de behuizing.

  Lees verder
 4. Reductie assemblagekosten door innovatieve klinkverbindingen

  Reductie assemblagekosten door innovatieve klinkverbindingen

  De overstap van lassen naar klinken heeft vele voordelen. Zo kunnen meerdere handelingen op één werkplaats plaatsvinden. Het assembleren van de onderdelen is zeer eenvoudig en heeft geen nabewerking nodig. Maar bovenal is het mogelijk tot wel 80% te besparen op montagetijd.

  Lees verder
 5. Hoe gebruikt u telescoopgeleiders? Hier 3 voorbeelden!

  Hoe gebruikt u telescoopgeleiders? Hier 3 voorbeelden!

  Standaard denkt u bij telescoopgeleiders aan lades in een kast, maar er zijn veel voorbeelden waarbij geleiders niet zo conventioneel worden toegepast. Benieuwd hoe andere klanten geleiders gebruiken om hun productontwerp te verbeteren? Bekijk 3 voorbeelden.

  Lees verder
 6. Klantencase - Proceszeker aanbrengen van schroefdraad in gelakte onderdelen

  Klantencase - Proceszeker aanbrengen van schroefdraad in gelakte onderdelen

  KML, een producent van cabines voor o.a. scheeps- en containerkranen, was op zoek naar een alternatief voor lasmoeren. Het nadeel van lasmoeren is dat deze lastig te positioneren zijn, lasspetters vaak de schroefdraad beschadigen en dat het afdoppen van de schroefdraad voor het lakken erg tijdrovend is.

  Lees verder
 7. Hoe tevreden zijn onze klanten?

  Hoe tevreden zijn onze klanten?

  Een klanttevredenheidsonderzoek is een goed middel om zowel de sterke punten als de verbeterpunten te achterhalen en om inzicht te krijgen hoe klanten onze dienstverlening ervaren. Ook geeft het meer inzicht in wat onze klanten van ons verwachten. Daarom hebben wij onlangs een tevredenheidsonderzoek laten uitvoeren. 

  Lees verder
 8. De vier meest gebruikte sluitingen in de HVAC markt

  De vier meest gebruikte sluitingen in de HVAC markt

  In de HVAC markt worden hoge eisen gesteld aan de toegankelijkheid van installaties. Ze moeten snel en eenvoudig te openen zijn voor service. Aan de andere kant moet de installatie bestand zijn tegen trillingen en in een aantal gevallen luchtdicht kunnen sluiten. Wij hebben een viertal sluitingen op een rij gezet die voldoen aan deze eisen.

  Lees verder
 9. Veilige geleiding van kabels razendsnel gemonteerd

  Veilige geleiding van kabels razendsnel gemonteerd

  Kabels die door een behuizing worden gevoerd, mogen niet zomaar worden losgetrokken. Onze nylon trekontlasters zorgen ervoor dat de kabel op een veilige en fraaie manier door de behuizing wordt gevoerd en hierbij tevens wordt vastgeklemd.

  Lees verder
 10. Welke kenmerken bepalen de juiste overslag- en spansluiting?

  Welke kenmerken bepalen de juiste overslag- en spansluiting?

  Overslag- en spansluitingen worden zeer veelzijdig ingezet. Ze komen voor in verschillende vormen, maten en materialen. Wanneer is welke overslagsluiting de juiste keuze voor uw toepassing? Dat kunnen we bepalen aan de hand van de volgende eigenschappen:

  Lees verder

Producten 1-10 van 82

Pagina
Toon per pagina