Machine- en apparatenbouw

  Markt Machine- en apparatenbouw

  Lean Manufacturing, kostenbesparing, bedieningsgemak en corrosiebestendigheid zijn terugkerende onderwerpen die bij veel toepassingen een rol spelen tijdens het ontwerp- of productieproces. Ook in de machine- en apparatenbouw. Door de jaren heen hebben wij in deze markt kennis en ervaring op gedaan op het gebied van onder andere:

  • Innovatieve (elektro)mechanische sluitsystemen 
  • Snel en duurzaam assembleren
  • Optimale serviceability

   

 1. Innovatieve (elektro)mechanische sluitsystemen

  Innovatieve (elektro)mechanische sluitsystemen

  Kiezen voor het juiste sluitingsysteem biedt veel voordelen in de machine- en apparatenbouw. Zo hebben deze systemen een positief effect op veiligheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en serviceability van uw machines. Ook bij sluitingen gaan de ontwikkelingen snel en speelt automatisering een steeds grotere rol.

  Lees verder
 2. Snel en duurzaam assembleren

  Snel en duurzaam assembleren

  Steeds kortere productlevenscycli, veroorzaakt door versnelling in techniek en veranderende klantwensen, vraagt om flexibele productieprocessen. Met modulaire productopbouw is het mogelijk om in een laat stadium van het productieproces flexibel in te spelen op de klantenwensen. Dit past perfect in Quick Response Manufacturing (QRM) om doorlooptijden te verkorten.

  Lees verder
 3. Optimale serviceability

  Optimale serviceability

  Het is een trend in de machinebouw dat buitenafmetingen compacter worden en serviceability effici├źnter. Aan de basis van machineonderhoud staan de kernpunten snelheid, eenvoud en kosteneffectiviteit in het ontwerp centraal. Met innovatieve functionaliteiten in onze Access Hardware oplossingen ondersteunen wij deze ontwikkelingen.

  Lees verder