Onze sterkste sluitingen

In sommige toepassingen is het belangrijk dat een product bestendig moet zijn tegen de zwaarste belastingen en goed blijft functioneren. Hiervoor zijn de sterkste sluitingen nodig.

 

Verborgen paneelsluiting R5

Verborgen paneelsluiting (R5)

Dit is de sterkste sluiting uit het programma. De gemiddelde ultieme afschuifbelasting op deze sluiting bedraagt 76.920N (7.692 kg) en de ultieme trekbelasting is 15.300N (1.530 kg). Hierdoor is de sluiting geschikt om zware constructies aan elkaar te koppelen, zoals mobiele kantoorunits of podiumpanelen. Door de verborgen montage kan de sluiting uit het zicht gemonteerd worden. Met een inbussleutel is het eenvoudig om de sluiting te bedienen.
Bekijk hier de productspecificaties, CAD Files en vraag monsters aan>>

 

Afstandbedienbare sluitingen R4-30

Afstandbedienbare sluiting (R4-30)

Afstandbedienbare sluitingen zijn per definitie ideaal om zware toepassingen betrouwbaar te sluiten. Het sluitmechanisme laat toe dat ondanks hoge belasting de bedieningskracht minimaal is. De R4-30 afstandbedienbare sluiting heeft naast zijn ultieme belasting van 14.230N (1.423 kg) de certificering voor FMVSS 206. Deze certificering maakt de sluiting geschikt voor het gebruik in voertuigdeuren waarachter personen vervoerd worden.
Bekijk hier de productspecificaties, CAD Files en vraag monsters aan>>

 

spansluiting verstelbaar

Verstelbare spansluiting (A1)

De A1 spansluiting grijpt zich vast aan een paneel en trekt deze naar zich toe. Het paneel is daardoor met een voorspanning gesloten. Bij de A1 spansluiting mag de voorspanning erg hoog zijn. De maximale statische belasting voor deze sluiting is maar liefst 6.350N (635 kg). De aantrekkende werking die deze robuuste sluiting heeft, is zeer geschikt om zware deuren of panelen in een pakking te drukken.
Bekijk hier de productspecificaties, CAD Files en vraag monsters aan>>

 

hefboomsluiting A7

Hefboomsluiting (A7)

De robuuste hefboomsluiting (A7) is geschikt om grote deuren in een zware pakking te drukken. De sluiting behaalt een gemiddelde klemkracht van 134 kg. De sluiting zorgt dankzij de hefboomwerking ervoor dat de deur makkelijk uit de pakking komt bij het openen. Dit komt vooral van pas bij luchtdichte toepassingen, zoals koelcellen en andere ruimtes die hermetisch afgesloten worden. De sluiting is zeer geschikt voor zware toepassingen en heeft een gemiddelde ultieme belasting van 4.450N (445 kg).
Bekijk hier de productspecificaties, CAD Files en vraag monsters aan>>

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.