kachels-en-inbouwhaarden

Als fabrikant van kachels of inbouwhaarden krijgt u tijdens het ontwerpproces en tijdens het selecteren van de geschikte componenten steeds te maken met de volgende aspecten:

  • hittebestendigheid
  • luchtdichtheid
  • veiligheid
  • design en gebruiksgemak

Maar kan u ook snel genoeg inspelen op de grillige klantenvraag?
De consument wil steeds iets anders: de laatste technologische snufjes, het mooiste design, en hij heeft geen zin om te wachten. Daarom staat u als fabrikant voor een nieuwe uitdaging: de doorlooptijden inkorten en het productieproces stroomlijnen. Wij helpen u dit te realiseren door de juiste componenten te kiezen, uw voorraden te minimaliseren en het assemblageproces te optimaliseren.

  • Hittebestendige geleiders in schuifraam zorgen voor extra functie

    Mathieu Cantaert, Marketing Manager bij Stûv, fabrikant van inbouwhaarden, hout- en pelletkachels: “De Stûv 21 is één van onze hardlopers dankzij zijn veelzijdigheid. Als inbouwhaard voldoet hij aan de strengste normen en behaalt hij hoge rendementswaarden. Dankzij een systeem van geleiders schuift de ruit open en kan hij ook als open haard dienen."

  • Een veilige en betrouwbare sluiting die de kachel luchtdicht afsluit

    Yvan Van Gucht, R&D Manager bij Dovre: “Voor de Sense waren we op zoek naar componenten die een gevoel van degelijkheid oproepen, en die passen in een vrij modern design. We wilden ook graag een sluitsysteem waarbij je de deur gewoon kan dichtslaan. Met de R4-kliksluiting werd dit mogelijk.”