Hittebestendige geleiders zorgen voor extra functie

Mathieu Cantaert, Marketing Manager bij Stûv, fabrikant van inbouwhaarden, hout- en pelletkachels: “De Stûv 21 is één van onze hardlopers dankzij zijn veelzijdigheid. Als inbouwhaard voldoet hij aan de strengste normen en behaalt hij hoge rendementswaarden. Dankzij een systeem van geleiders schuift de ruit open en kan hij ook als open haard dienen.

Je krijgt dus de performantie van een inbouwhaard en de gezelligheid van een open haard voor de prijs van één. En de dubbelzijdige versie is voor elk interieur een echte eye-catcher.”

Bekijk de video om de geleiders aan het werk te zien:

De Stûv 22 is de opvolger van de Stûv 21, en wordt gekenmerkt door strakke lijnen, innovatieve functies (zoals een gepersonaliseerde afwerking) en een verbeterde performantie. Geïntrigeerd? Neem een kijkje op www.stuv.com.

Hittebestendige geleiders in schuifraam zorgen voor extra functie
De geleiders worden in de deur van de inbouwkachel gemonteerd en garanderen, in combinatie met contragewichten, een perfecte begeleiding van de verticale beweging van de ruit. Na het overwinnen van de beginkracht glijdt het schuifraam geruisloos en moeiteloos open. Het resultaat? Voor Stûv: een hardloper die al meerdere jaren meegaat. Voor de klant: een immens gevoel van degelijkheid en comfort, en het voordeel dat hij niet hoeft te kiezen tussen het hoge rendement van een inbouwkachel en het gezellig knetteren van een open haard. Ontdek welke extra functies onze geleiders aan uw toepassing kunnen toevoegen.


stuv22

Inpersmoeren garanderen vormvastheid van het frame
Het frame van de inbouwhaard wordt van schroefdraad voorzien met inpersmoeren. Deze techniek staat garant voor een vormvast frame omdat er geen afwijkingen zijn op de positie van de schroefdraad. Bovendien is er geen nabewerking nodig wat bij andere technieken zoals lassen wel het geval is.

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies