Video: De mogelijkheden met de R4-EM 9-serie

De R4-EM 9-serie is de meeste uitgebreide van de familie elektromechanische kliksluitingen. Deze sluiting is ontwikkeld voor de volgende generatie intelligente en betrouwbare toepassingen.

Elektromechanische sluitingen R4EM-9serie

  • Meer programmeermogelijkheden: de 9-serie is uitgerust met een uitgebreide intelligente microprocessor die de besturing regelt van alle in- en uitgangssignalen. Dit verhoogt de programmeermogelijkheden en het inpassen van de functionaliteit in het sluitsysteem.
  • Status feedback: de geïntegreerde sensoren leveren onbetwistbare informatie over de status van de sluiting (deur open/dicht, sluiting ontgrendeld/vergrendeld).
  • Licht en betrouwbaar: het lichtgewicht ontwerp bevat een geïntegreerde deursensor en door de verlengde behuizing is de sluiting niet te “foppen”. Hierdoor wordt altijd betrouwbare informatie teruggekoppeld.
  • Mechanische vrijgave: de nieuwe 9-serie bevat een geïntegreerde connector voor eenvoudige plug-and-play. De kabelmontagebeugel voor de mechanische vrijgave is gemakkelijk vast te klikken.


'Kick-out' of 'Pull-open'
De 9-serie is beschikbaar in een “kick-out” versie waarbij lichte deuren en lades openspringen als de sluiting vrijgegeven wordt. Bij de “pull-open” versie blijft de deur dicht na vrijgave van de sluiting. De deur is echter niet meer vergrendeld en kan met de hand opengetrokken worden.


Ideaal voor self-service toepassingen
De elektromechanische kliksluiting R4-EM 9-serie bevat hoogstaande elektronische intelligentie en mechanische eigenschappen. Deze sluiting is de ideale oplossing voor toepassingen die op afstand uitgebreide fysieke beveiliging vereisen, zoals bij onbemande uitgifte-machines, openbare opslagboxen en andere self-service toepassingen.


Ga door naar de gedetailleerde productspecificaties


Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies