Designer news

 1. Snel en betrouwbaar thermisch inpersen van inserts in thermoplasten

  Snel en betrouwbaar thermisch inpersen van inserts in thermoplasten

  Het aanbrengen van schroefdraad in kunststof is vaak een tijdrovende en daardoor kostbare bezigheid. De Heat Inserter is speciaal ontworpen voor het snel en betrouwbaar thermisch inpersen van Multisert inserts in thermoplasten. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

  Lees verder
 2. Praktijkvoorbeelden: telescoopgeleiders in verschillende marktsegmenten

  Praktijkvoorbeelden: telescoopgeleiders in verschillende marktsegmenten

  Telescoopgeleiders maken een ontwerp compact, functioneel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Inspiratie?

  Lees verder
 3. Kent u de 3 meest succesvolle RVS blindklinknagels?

  Kent u de 3 meest succesvolle RVS blindklinknagels?

  Roestvaststaal wordt vaak gebruikt in de maakindustrie. Bijvoorbeeld in voertuigen, grootkeukens, medische apparaten of in machines voor de chemische en de voedingsindustrie.

  Lees verder
 4. Video: de voordelen van scharnieren met dubbele functie

  Video: de voordelen van scharnieren met dubbele functie

  Door luiken en panelen te voorzien van scharnieren met dubbele functie, kunt u beweging of positiecontrole genereren.

  Lees verder
 5. Modulaire productopbouw ideaal met innovatieve klinksystemen

  Modulaire productopbouw ideaal met innovatieve klinksystemen

  Ontwikkelingen in techniek en snel veranderende klantwensen vragen om flexibele productieprocessen. Met modulaire productopbouw is het zelfs mogelijk om in een laat stadium van het productieproces of de productlevenscyclus flexibel in te spelen op klantwensen en doorlooptijden te verkorten. Dit is onderdeel van Quick Response Manufacturing (QRM).

  Lees verder
 6. Verborgen scharnier met twee verschillende draaibewegingen

  Verborgen scharnier met twee verschillende draaibewegingen

  Het verborgen scharnier heeft als voordeel dat er 2 verschillende draaibewegingen mogelijk zijn. Dit komt doordat het draaipunt niet in het midden ligt, zoals bij een standaard scharnier wel het geval is. De montage bepaalt hoe u dit in uw voordeel gebruikt. 

  Lees verder
 7. Krijgt u RVS bouten nog los?

  Krijgt u RVS bouten nog los?

  RVS schroeven gemonteerd in een RVS blindklinkmoer zijn vaak na de eerste montage niet meer los te schroeven. Dit wordt veroorzaakt door het koudlas effect "vreten" van roestvaststaal op roestvaststaal. Met de Monel blindklinkmoer is dit probleem opgelost. Deze moer loopt niet vast in combinatie met RVS schroeven en zelfs strak aangedraaide RVS bouten kunnen weer worden losgedraaid. 

  Lees verder
 8. RVS draaigrendelsluiting met vele extra’s

  RVS draaigrendelsluiting met vele extra’s

  Draaigrendelsluitingen met aantrekkende werking worden gebruikt voor het water- en stofdicht sluiten van deuren en panelen. Afhankelijk van uw toepassing is er keuze uit de standaard RVS sluiting en de hygiënische RVS sluiting (IP69K). 

  Lees verder
 9. Toch schroeven maar zonder losse componenten

  Toch schroeven maar zonder losse componenten

  In elektrische apparaten worden onderdelen vaak vastgeschroefd. Omdat het vaak gaat om kleine componenten is het lastig om te werken met losse schroeven. Wanneer losse componenten in een elektrisch apparaat achterblijven, kan dit kortsluiting opleveren met grote risico’s op brand of niet functioneren van het apparaat.

  Lees verder
 10. Wanneer gebruikt u een speciale functie bij telescoopgeleiders?

  Wanneer gebruikt u een speciale functie bij telescoopgeleiders?

  Met een eenvoudige telescoopgeleider kunt u lades, modules, rekken en veel andere constructies moeiteloos naar buiten trekken en weer terugduwen. Maar onze geleiders bieden nog een aantal extra functionaliteiten. Hieronder concentreren we ons op twee speciale functies:

  Lees verder

Producten 31-40 van 90

Toon per pagina