Contact

Onkenhout & Onkenhout B.V.

Verrijn Stuartweg 103
NL-1112AW Diemen

Tel: + 31 (0)20 660 02 02
E-mail: info@onkenhout.nl

Bank: ABN-AMRO Bank N.V.
IBAN: NL16ABNA0435065157
BIC/SWIFT: ABNA NL 2A

KvK te Amsterdam: 33155508
BTW Nr.: NL004763749B01

Routebeschrijving

Verkoopvoorwaarden (verkort)
Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Heyman Manufacturing GmbH

Duitsland
info@heyman.de
www.heyman.de

Beluma nv/sa
België
info@beluma.com
www.beluma.be

Heyman Manufacturing GmbH
Tsjechië
info@heyman.cz
www.heyman.cz

 

Onkenhout & Onkenhout B.V. kent geen balieverkoop. Afhalen van goederen is alleen mogelijk na vooraankondiging per telefoon, fax of e-mail. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw bestelling op de door u gewenste tijd bij ons klaarstaat.


Onkenhout & Onkenhout B.V. levert niet aan particulieren. 


Hoe gaan wij om met het coronavirus

Onze hoogste prioriteit is de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en de samenleving om ons heen. Er zijn maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te minimaliseren en wij volgen de richtlijnen vanuit de overheid en RIVM. Ons managementteam volgt dagelijks de laatste ontwikkelingen en treft daar waar nodig direct aanvullende maatregelen.

Bereikbaarheid
Om de persoonlijke contacten zo laag mogelijk te houden, werkt het merendeel van onze medewerkers vanuit huis en vinden de contacten van onze technische accountmanagers met klanten hoofdzakelijk  plaats via telefoon en met behulp van audiovisuele systemen. Op deze manier zijn en blijven wij voor u bereikbaar.

Leveringen
De leveringen van goederen aan klanten is op dit moment zoals u van ons gewend bent. Wij beschikken over voldoende voorraden en hebben meerdere magazijnen, die niet in onderling (fysiek) contact met elkaar staan. Praktisch al onze leveranciers beschikken over meerdere productielocaties wereldwijd en tot op heden zien wij nog geen problemen ten aanzien van leveringen. Uiteraard is dit alles afhankelijk van de dagelijkse ontwikkelingen, die wij nauwlettend volgen.

Zoals vermeld, zijn wij telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om online een afspraak voor u in te plannen met één van onze technische accountmanagers.