De grote kracht van de compacte compressiesluiting (E3)

Kleiner van formaat wordt regelmatig geassocieerd met mindere prestaties. Maar dat is niet altijd het geval. Onze compacte compressiesluiting is hier het perfecte voorbeeld van. Zo is de compacte compressiesluiting op gebied van prestatie en functionaliteit gelijk aan de standaard draaigrendelsluitingen met aantrekkende werking.

Wanneer kiest u voor de compacte uitvoering?
De compacte draaigrendelsluiting wordt vaak gekozen bij beperkte inbouwruimte, maar kan ook gebruikt worden in toepassingen waar inbouwruimte geen rol speelt. De compacte compressiesluiting is een sterke en trillingsbestendige sluiting met dezelfde levensduur en belastbaarheid als de standaard compressiesluiting. Wanneer kopvormen, handgrepen en sleutelopties minder van belang zijn bij uw toepassing, is de compacte versie prijsgunstiger dan de standaard compressiesluiting.
 
Bekijk hier de video over de compacte compressiesluiting >>

 

 
Overeenkomsten en verschillen
Om een goede keuze te kunnen maken tussen de verschillende compressiesluitingen hebben wij de eigenschappen van de compacte en standaard compressiesluiting voor u in onderstaand overzicht verwerkt:

 

Compacte
compressiesluiting

Standaard
compressiesluiting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compressie

6,4 mm

6,4 mm

Grip

Vast / instelbaar

Vast / instelbaar

Griplengte (mm)

3 - 46

11 - 55

Materiaal

Gietzink / RVS

Gietzink / RVS / Aluminium

Water- en stofdicht 

IP65

IP65

Trillingsbestendig

Kopvormen

6

12

Handgreep

-

Sleutelopties

-

 
Waar een sluiting is, zijn vaak ook twee scharnieren!
De juiste combinatie van sluitingen en scharnieren creëert een optimale werking. Op onze website is het aanbod scharnieren eenvoudig te filteren. Klik op onderstaande link voor het overzicht van onze scharnieren. 
 

Wilt u meer weten over draaigrendelsluitingen met aantrekkende werking? Klik dan op de productinformatie hieronder >>

 

 

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies