Efficiënte inrichting van voertuigen met ladegeleiders

AB Technics is gespecialiseerd in het ombouwen van hulpverleningsvoertuigen en bedrijfswagens.

Optimaal en ergonomisch gebruik van de laadruimte dankzij schuifladen
In een hulpverleningsvoertuig moet de uitrusting die in de achterbak staat snel en gemakkelijk bereikbaar zijn. Hoe overzichtelijker en toegankelijker, hoe beter. Daarom wordt de achterbak vaak voorzien van schuifladen met verschillende compartimenten. Het platform en de lades moeten heel robuust zijn en mogen niet vanzelf dicht schuiven. Daarvoor zorgt de 9301 ladegeleider, met een maximale belasting van 227 kg, in combinatie met de handgreep met meerpuntsluiting voor de vergrendeling in open en gesloten stand.

Lades in hulpverleningsvoertuigen


De behoefte van de klant is bij elk voertuig anders.
Om telkens een oplossing op maat te kunnen bieden, rekent AB Technics op leveranciers die hen de nodige technische en logistieke ondersteuning kunnen bieden. Zoals bij het selecteren van ladegeleiders die aan alle technische specificaties voldoen. "Deze ondersteuning, samen met hun correcte service en standvastige kwaliteit, maakt dat wij voor Onkenhout kiezen. Zo kunnen we onze klanten, elke keer opnieuw, een perfect aangepaste en duurzame oplossing bieden."

Hulpverleningsvoertuig

Ga door naar productinformatie en CAD Files of bekijk de video over de handgreep met meerpuntsluiting:

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.