Trisert/Foamsert Flexi-arm gereedschap Trisert/Foamsert Flexi-arm gereedschap https://i.vimeocdn.com/video/611308731_100x75.jpg?r=pad PT0M47S 2017-01-06 Bekijk meer productspecificaties op: https://www.onkenhout.nl/inpersschroefdraad/inserts-voor-kunststoffen/trisert-foamsert-flexi-arm.html Het aanbrengen van schroefdraad in kunststof is vaak een tijdrovende en daardoor kostbare bezigheid. De inserts met uitwendige draad –Triserts en Foamserts– en het Flexi-arm systeem kunnen de benodigde tijd aanzienlijk verminderen. Dit systeem biedt u: De Flexi-arm plaatst inserts in 3 seconden. Bovendien zijn de bevestigers symmetrisch, wat het aanbrengen op het gereedschap vereenvoudigt. De Flexi-arm zorgt dat de insert bij elke beweging verticaal wordt ingebracht. De aandrijving slaat af bij een ingesteld koppel; dit zorgt voor een consistente plaatsing, zonder beschadigen van de schroefdraad. Vanwege de unieke, externe, snijdende schroefdraad worden Triserts en Foamserts toegepast in thermoplasten en -harders (zowel vezelversterkte als gevulde types), elastomeren en geschuimde kunststoffen. No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2020 Onkenhout & Onkenhout B.V. gereedschap,Flexi-arm,Foamsert,Tappex,Trisert,inserts,kunststof,plastics,schroefdraad

Trisert/Foamsert Flexi-arm gereedschap

Het aanbrengen van schroefdraad in kunststof is vaak een tijdrovende en daardoor kostbare bezigheid. De inserts met uitwendige draad –Triserts en Foamserts– en het Flexi-arm systeem kunnen de benodigde tijd aanzienlijk verminderen. Dit systeem biedt u:

  • De Flexi-arm plaatst inserts in 3 seconden. Bovendien zijn de bevestigers symmetrisch, wat het aanbrengen op het gereedschap vereenvoudigt.
  • De Flexi-arm zorgt dat de insert bij elke beweging verticaal wordt ingebracht. De aandrijving slaat af bij een ingesteld koppel; dit zorgt voor een consistente plaatsing, zonder beschadigen van de schroefdraad.
  • Vanwege de unieke, externe, snijdende schroefdraad worden Triserts en Foamserts toegepast in thermoplasten en -harders (zowel vezelversterkte als gevulde types), elastomeren en geschuimde kunststoffen.