Met één bediener twee sluitingen openen, zonder elektronica

Wilt u met één bediener twee sluitingen tegelijk openen? Of wilt u met twee verschillende bedieners, op twee verschillende plaatsen, dezelfde sluiting bedienen? Dat kunt u puur mechanisch oplossen dankzij de kabelsplitter.

Sluitingen met mechanische afstandsbediening
De R4-reeks verborgen kliksluitingen zijn op afstand te bedienen met een kabel of stang. Deze sluiting bestaat in diverse afmetingen en uitvoeringen en kan worden bediend met verschillende soorten hendels en drukknoppen. De sterke sluiting in combinatie met de flexibele bediening maakt dit systeem overal inzetbaar.

Bedien twee sluitingen gelijktijdig met behulp van de kabelsplitter
Met de nieuwe kabelsplitter kunt u met één bediener twee sluitingen openen, of omgekeerd met twee bedieners één sluiting openen. Bijvoorbeeld: grote machineluiken worden in de praktijk vaak voorzien van twee sluitingen met één centrale bediening. Of één sluiting bedienen vanuit twee verschillende punten om bijvoorbeeld de laadruimte of deur van een voertuig van buiten en van binnen te openen.

Technische advies

R4 splitter

Toepassingen

ticketautomaat

Ticketautomaten
Het frontpaneel van de ticketautomaat wordt strak in het framewerk vergrendeld met twee verborgen kliksluitingen. De sluitingen zijn met een kabel verbonden aan één bediener. De kabel wordt vastgeklikt aan de sluiting, zodat de installatie snel en eenvoudig is. Voor onderhoud is het frontpaneel met één sleutel te openen.

tractor

Landbouwmachines en speciale voertuigen
Bij speciale voertuigen en landbouwmachines kan het interessant zijn om één sluiting vanuit verschillende punten te kunnen bedienen. Bijvoorbeeld een onderhoudsluik openen vanuit de stuurcabine of aan de buitenkant van het voertuig. Of in politievoertuigen voor het openen van het noodluik van de hondenkooi vanuit het zitgedeelte en vanuit de laadruimte.Klik hieronder en ontdek welke combinaties mogelijk zijn:

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies