Afstandbedienbare sluitingen in de praktijk

Het veilig openen en sluiten van deuren en panelen op afstand is een uitdaging voor de constructeur. Een bekende toepassing is het openen van de motorkap van de auto. Door middel van een hendel en kabel kan de motorkap van binnenuit het voertuig geopend worden. Dit modulaire systeem is echter uitstekend toepasbaar in vele ander marktsegmenten.

Veilig en eenvoudig sluiten van deuren in kachels en haarden

Design, sfeerbeleving en gebruiksvriendelijkheid waren belangrijke uitgangspunten voor het ontwerp van deze nieuwe haard. De sluiting moest daarnaast ook onder hoge temperaturen de deur van de haard veilig en betrouwbaar sluiten.

Verborgen kliksluiting in design kachel Verborgen kliksluiting in design kachel https://i.vimeocdn.com/video/680095704_100x75.jpg?r=pad PT1M3S 2014-10-21 Deze verborgen kliksluiting heeft zeer compacte afmetingen waardoor hij eenvoudig uit het zicht ingebouwd kan worden. Hiermee zorgt de sluiting voor een strak design. De afstandbedienbare sluiting is bestendig tegen hoge temperaturen, waardoor ze zeer geschikt zijn voor toepassingen als kachels. Download de CAD Files van de sluiting op: www.onkenhout.nl/sluitingen/afstandbedienbare-sluitingen/r4-kliksluiting.html No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2018 Onkenhout & Onkenhout B.V. verborgen kliksluiting,sluitingen,sloten,afstandbedienbare sloten,Onkenhout,sluiting

  • Kliksluiting voor het openen en sluiten van deuren en panelen
  • Verborgen montage zorgt voor een strak design
  • Eenvoudig op afstand te openen
  • Veilig en betrouwbaar, grote sluitkracht met lichte bediening