Kent u de beste blindklinknagels voor zeer dunne plaat?

Voor het bevestigen van zeer dunne plaat of zwakke materialen is een blindklinknagel met een groot contactoppervlak ideaal. Kies een variant met een grote sluitkop wanneer het zachte materiaal aan de blinde zijde (achterzijde) van de constructie komt. Deze nagels zijn perfect voor toepassing in dunne materialen, maar ook in ruime gaten en sleufgaten.


TVD nagel
Gesloten / Grote sluitkop 
De gesloten nagelhuls van roestvaststaal zorgt voor borging van de trekpen in de nagelhuls en voor een gas­ en vloeistofdichte verbinding aan de blinde zijde.


Avinox en Avibulb nagel
Trillingsbestendig / Grote sluitkop

Deze blindklinknagels zijn zeer veelzijdige en onderscheiden zich door een goede gatvulling. Ze zijn Leverbaar in staal en roestvaststaal.


Vgrip nagel
Multigrip / Trillingsbestendig / Grote sluitkop 

Met een zeer groot klinkbereik van 4,5 mm reduceert uw voorraad van verschillende nageltypen. De grote sluitkop aan de blinde zijde zorgt voor uitstekende klemming van het werkstuk.


Avex nagel
Multigrip / Gatvullend / Grote sluitkop

Deze multigrip nagel zet sterk uit in het gat waardoor met deze nagel ook in minder nauwkeurige gaten een goede trillingsbestendige verbinding kan worden gemaakt.


Kies de juiste nagelkop

Als het zachte of dunne materiaal aan de voorzijde van de constructie komt adviseren wij een variant met een grote platbolkop. Met behulp van ons selectiefilter vindt u razendsnel de juiste nagel voor uw uitdaging>>