Procescontrole: High torque blindklinkmoeren foutloos plaatsen

Tijdens het ontwikkelen van het ventilatiesysteem van Brink Climate Systems bleek onze High torque blindklinkmoer dé oplossing voor verschillende uitdagingen. Zoals het samenbrengen van diverse gecoate onderdelen in de hoeken van de behuizing.

Daarnaast was er behoefte aan een efficiënt montagepunt voor zowel de voor- als achterdeksels. Het moest niet alleen naadloos passen binnen de lean gedachten van Brink Climate Systems, maar ook geschikt zijn voor verschillende materialen en plaatdiktes. En niet te vergeten, de verbinding moest net zo duurzaam zijn als de ventilatiesystemen zelf.

Op ons advies hebben ze voor de High torque blindklinkmoeren gekozen, wat na uitvoerig testen ook de beste oplossing voor hun toepassing bleek. In samenwerking met geavanceerd, krachtgestuurd gereedschap is er nu een solide verbinding, ongeacht de plaatdikte. Dit heeft geleid tot aanzienlijke besparingen in het assemblageproces.

Bekijk de video:

 

De High torque blindklinkmoeren bieden de volgende voordelen:

  • High torque blindklinkmoer draait niet mee door gatvullende werking
  • Door groot klinkbereik volstaat één blindklinkmoer voor alle plaatdiktes
  • Blindklinkmoer kan meerdere plaatdelen verbinden
  • Zeer snelle en correcte plaatsing met krachtgestuurd gereedschap
  • Luchtdichte verbinding door zeer vlakke kop

Bent u geïnteresseerd in het High torque systeem en wilt u dit zelf ook testen? Klik dan op onderstaande button om een demo aan te vragen. 

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies