Video: Voordelen High torque blindklinkmoeren

De gatvullende werking van de High torque blindklinkmoeren resulteert in een extreem hoog doordraaimoment en grote trillingsbestendigheid. Zelfs bij demontage van gecorrodeerde bouten draaien de moeren niet mee.

Door het grote klembereik zijn de blindklinkmoeren toepasbaar in verschillende plaatdikten. Het zeer grote klinkbereik reduceert uw voorraad van verschillende lengtematen. De kans op het toepassen van een moer met verkeerd klembereik is niet meer aanwezig.


Ontdek de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van High torque blindklinkmoeren:

Corrosiebestendige Monel blindklinkmoeren zijn perfect voor RVS bouten

De Monel blindklinkmoer voorkomt het klassieke probleem van "vreten" van roestvaststaal op roestvaststaal. Bij het losdraaien van de verbinding draait de blindklinkmoer niet mee. Monel is zeer corrosiebestendig tegen zeewater en de meeste organische zuren en heeft een uitzonderlijke warmtevastheid (geschikt voor hoge temperaturen).

Lees verder »

 

High torque blindklinkmoeren: betrouwbaar schroefdraad voor in kunststof

Aangezien (laminaat) kunststoffen in dikte kunnen variëren, is het van belang een systeem toe te passen waarbij de variatie in materiaaldikte geen kritische factor is voor de kwaliteit van de verbinding. High torque blindklinkmoeren zijn flexibel door het grote klembereik. Voor toepassingen in kunststof zijn koppelgestuurde gereedschappen zeer geschikt.

Lees verder »

 

Sterk schroefdraad in ronde buis

Bij toepassing in ronde buizen volgt de flexibele multigrip felskraag van de High torque blindklinkmoer perfect de binnenradius van de wand. Samen met de gatvullende werking resulteert dit in een extreem hoog doordraaimoment en hoge uittreksterkte.

Lees verder »

 

De voordelen van blindklinkmoeren ten opzichte van vloeiboren

Voor Extremis, fabrikant van in- en outdoor luxemeubilair, hebben we onderzocht welke techniek het beste resultaat geeft. Zowel op het vlak van kwaliteit als op het vlak van esthetiek.

Lees verder »

 

Klantencase: High torque blindklinkmoeren de oplossing voor verschillende uitdagingen

De High torque blindklinkmoer wordt hier gebruikt in een ventilatietoestel van Brink Climate Systems, ontwikkelaar en producent van o.a. ventilatietoestellen met warmteterugwinning. Tijdens het ontwikkelen van de ventielatie unit bleek de High torque blindklinkmoer een oplossing voor verschillende uitdagingen.

Lees verder »

 

 

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies