Snel en duurzaam assembleren

Procescontrole: High torque blindklinkmoeren foutloos plaatsen met krachtgestuurd gereedschap
De High torque blindklinkmoer wordt hier gebruikt in een ventilatietoestel van Brink Climate Systems, ontwikkelaar en producent van o.a. ventilatietoestellen met warmteterugwinning. Tijdens het ontwikkelen van de ventilatie-unit bleek de High torque blindklinkmoer een oplossing voor verschillende uitdagingen. Nieuwsgierig? Bekijk de video:

High torque blindklinkmoeren in ventilatietoestel met warmteterugwinning High torque blindklinkmoeren in ventilatietoestel met warmteterugwinning https://i.vimeocdn.com/video/575554414-0e1c6bd68c87da7ddccfa0a4c154cbd5dd36b4bdc76dd97e04ac4118c3cc58b6-d_100x75?r=pad PT2M14S 2016-06-13 De High torque blindklinkmoeren worden in deze film toegepast in een ventitlatietoestel met warmteterugwinning bij Brink Climate Systems. Door de gatvullende werking draaien de High torque blindklinkmoeren niet mee en kunnen we verschillende plaatdelen met elkaar verbinden. Met het krachtgestuurde gereedschap is Brink ongeacht de plaatdikte verzekerd van een solide verbinding. De betrouwbaarheid van het schroefdraad is daarbij cruciaal. De High torque blindklinkmoeren zijn voorzien van een platte kop waardoor er geen uitstekende delen zijn en een luchtdichte verbinding is gegarandeerd. Bekijk de overige productspecificaties : www.onkenhout.nl/blindklinkmoeren.html?specifieke-eigenschappen=358 No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. ventilatietoestel,high torque,blindklinkmoer,high torque blindklinkmoer,Onkenhout,blindklinkmoeren

Eenvoudig aarden zonder te lassen of te schroeven!
Aardingsnagels zijn koperen blindklinknagels die voorzien zijn van messing lippen. De aardingsnagels worden eenvoudig vanaf één zijde aangebracht. Door reductie van het aantal losse onderdelen assembleert u sneller en kunt u tot 65% kosten besparen. De bevestiging en elektrische geleiding zijn betrouwbaar ook in verzinkte of voorgelakte plaat. In onderstaande video wordt de aardingsnagel toegepast in een ventilatierooster met warmteterugwinning: 

Aardingsnagels HVAC sector

Luchtdichte verbindingen
In de HVAC-industrie moeten behuizingen vaak luchtdicht geconstrueerd worden. Met onze gesloten blindklinknagels en High torque blindklinkmoeren bieden wij oplossingen voor deze uitdagingen. Keller Lufttechnik past bijvoorbeeld gesloten blindklinkmoeren toe in luchtbehandelingskasten, waardoor zij aanzienlijke kostenbesparingen hebben gerealiseerd door de snellere verwerking. Klik hier voor de klantencase van Keller Lufttechnik >>

Keller Lufttechnik

Trillingsbestendige verbindingen
Voor het bevestigen van een ventilatormotor aan het metalen frame is een trillings- en schokbestendige verbinding vereist. Voor service doeleinden moet de verbinding tevens losneembaar zijn. Blinde neopreenmoeren zijn ideaal voor deze toepassing en zorgen tevens voor elektrische isolatie.
Voor het bevestigen van koelventilatoren in een koeler is een trillingsbestendige en hygiënische verbinding noodzakelijk. De roestvaststalen blindklinknagels met grote sluitkop zijn snel en foutloos te plaatsen en zorgen voor een corrosiebestendige verbinding.

        HVAC neopreenmoeren                    Trillingsbestendige verbinding HVAC


Interessante links