Wij helpen u met telescoopgeleiders in uw voertuig

Met onze kennis en ervaring in de transportmiddelenindustrie helpen wij u met advies over het toepassen van onze producten, zoals telescoopgeleiders. Dit noemen wij Engineering Support! In de praktijk betekent dit dat wij gebruik maken van verschillende tools die u in kunt zetten om tot de beste oplossing te komen. 

Bekijk de video voor een greep uit onze oplossingen met telescoopgeleiders in de transportmarkt >> 

 

Factory walk 
We lopen samen met u door de fabriek en bekijken de verschillende stappen in het assemblage proces. Onze experts kijken door de Onkenhout-bril naar waar we waarde kunnen toevoegen aan uw processen met onze producten. Dit levert vaak al een eerste aanzet op tot verbetervoorstellen en werken we samen aan tijd- en kostenbesparingen.

Innovation meeting 
Tijdens deze meeting leren wij u en uw engineering collega’s alles over de laatste trends en ontwikkelingen in uw markt op het gebied van Access en Fastening solutions. Dit bestaat vaak uit een op maat gemaakte presentatie gevolgd door een hands-on workshop. De beste manier om innovatie te omarmen en toe te passen in toekomstige projecten.

Experts-to-experts 
Onze technische Application Engineer gaat met u en/of uw engineering collega om tafel. We richten ons specifiek op uw actuele uitdaging en leggen onze demo koffers vol met potentiële oplossingen voor u neer om ter plaatse de functionaliteit en kwaliteit te ervaren. Op basis van uw eisen en wensen en onze kennis en ervaring komen we tot de best passende oplossing en werken we samen aan een optimaal ontwerp.


Wilt u een afspraak met één van onze experts? Neem dan contact met ons op via 020-6600202 of mail naar info@onkenhout.nl. Met onze lokale voorraad kunnen we u ook snel voorzien van samples, zodat u een prototype kunt bouwen en testen.