Ontdek de mogelijkheden voor snel en veilig inpersen

Snel en veilig inpersen? Op zoek naar betrouwbare en efficiënte inperscapaciteit? Dan zijn de Haeger inpersmachines voor u de juiste keuze.


Voor klein & grootschalige productie
Het programma van Haeger bestaat uit compacte, flexibele inpersmachines voor kleine productieseries. Voor grootschalige productie biedt Haeger volledig automatische 'zero-defect' inpersmachines. Deze hebben o.a. meerdere triltrommels en een aambeeldwisselsysteem, waardoor u het werkstuk in één cyclus af kunt maken.


De Haeger inpersmachines zijn veelzijdig en gemakkelijk in hun gebruik. Hieronder leest u welke voordelen deze machines nog meer voor u hebben:

Geavanceerde Windows-besturing
Ideaal is dat de Haeger inpersmachines zijn uitgerust met de geavanceerde Windows-besturing die de machine set-up in 15 seconden mogelijk maakt. Tijdens het inpersen worden op het touchscreen de werkstukfoto’s getoond, waar de inpersposities in real-time zijn aangegeven. Deze functie voorkomt fouten tijdens het inpersproces.

Verschillende oriëntaties
De machines zijn speciaal ontwikkeld om in verschillende oriëntaties in te persen, zodat ook lastig bereikbare inpersposities eenvoudig bereikbaar zijn.

Verdere voordelen van de Haeger inpersmachines zijn o.a.:
• Instelbare starthoogte van het stempel
• Betrouwbaar en energiezuinig door toepassing van volledig hydraulisch systeem
• Standaard voorzien van gepatenteerd veiligheidssysteem, bevestiger- en werkstukteller
• Optioneel leverbaar met modulair aanvoersysteem van inpersbevestigers

Service en onderhoud
Door vakkundig en regelmatig onderhoud voorkomt u vertraging en storingen. Wij bieden een uitgebreide gereedschapsservice op locatie en in onze werkplaats. Onze service engineers kunnen u ondersteunen bij o.a. ingebruikstelling van de gereedschappen/inpersmachines, preventief onderhoud en reparaties en bruikleenapparatuur tijdens reparaties.

Meer weten over de vele mogelijkheden? Klik hier voor de specificaties van de verschillende inpersmachines >>

Line-up Haeger inpersmachines

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies