Out of the box: eenvoudige toegang tot de transportbak

Waar fabrikanten van cargo bikes traditioneel kiezen voor een scharnierende deur of klep van de transportbak, heeft Urban Arrow een innovatieve oplossing gevonden voor hun CRAFT-model. Dit model is specifiek ontworpen voor de stedelijke servicemonteur om zijn werk makkelijker, leuker en gezonder te maken. 

De ruimtelijke bak met glijdende deur van de e-cargo bakfiets zorgt voor een optimaal gebruikersgemak. Ergonomie, veiligheid en optimale ruimtebenutting waren belangrijke ontwerpcriteria. Dankzij een ingenieus ontwerp met telescoopgeleiders kon de traditioneel scharnierende klep vervallen. Het nieuwe ontwerp biedt vele voordelen: 

  • Het gebruik van de telescoopgeleider resulteert in een compact en robuust ontwerp.

  • De geleiders vervangen componenten zoals scharnieren, gasveren en uithouders om toegang te krijgen tot de transportbak. Dit resulteerde in minder componenten en een effici├źntere assemblage.

  • Een scharnierende klep blokkeert de toegang aan de zijde waar de scharnieren gemonteerd zijn. Met de telescoopgeleider wordt de transportbak aan beide zijden van de cargo bike toegankelijk. Dit resulteert in een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in de transportbak.

  • De uitschuiflengte van 100% biedt maximale ruimte om grote spullen in en uit de bak te halen.

  • In tegenstelling tot een scharnierende klep, blijft de bovenkant van de transportbak met geleiders in alle posities horizontaal. Hierdoor is het mogelijk om tijdens het openen en sluiten spullen op de transportbak te plaatsen, zoals een laptop of werkgereedschap.

Bekijk de voordelen van telescoopgeleiders in de video>>

Wilt u meer weten of met ons brainstormen?
Onze sales engineers staan voor u klaar! Wij kunnen u ondersteunen bij het productontwerp waarbij wij kijken naar design, functionaliteit en maakbaarheid in productie. Neem contact op met onze experts voor het juiste advies. Bel telefoonnummer 020 660 02 02 of mail ons via info@onkenhout.nl

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie over de toepassingsmogelijkheden en om gerelateerde producten te zien:

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies