Betrouwbare verbinding zonder te lassen

De ZIPpole van Safety Product is een revolutionaire lantaarnpaal die ontworpen is om het aantal verkeersslachtoffers te verminderen. Dankzij een ingenieuze constructie met blindklinknagels wordt een optimale schokabsorptie bij een aanrijding gerealiseerd.

Als bedrijf moet je inzetten op innovatie om in de toekomst competitief te blijven, dat hebben ze bij Safety Product goed begrepen. De ZIPpole is een revolutionaire lantaarnpaal met een unieke functie. In deze lantaarnpaal wordt gebruikt gemaakt van blindklinknagels in plaats van te lassen. Hierdoor wordt een stabiele en veilige structuur bereikt die een optimale schokabsorptie garandeert bij een aanrijding. Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk de video met de getuigenis van Carolien Willems, productontwikkelaar en mede-eigenaar van Safety Product.Advies van Onkenhout
Samen met Safety Product hebben we onderzocht welke sterktewaardes nodig zijn om ervoor te zorgen dat bij impact de popnagels één voor één los laten, zonder dat daarbij de stabiliteit in het gedrang komt. In deze zoektocht zijn we uitgekomen bij de gesloten blindklinknagels rvs/rvs. Trillingsbestendige verbindingen en onverliesbare trekpenkop zijn kenmerken van deze rvs popnagel. Daarnaast zet hij radiaal uit: gas- en vloeistofdicht aan blinde zijde.

Klik op de afbeelding en bekijk de specifieke productspecificaties, download CAD Files of vraag een monster aan:

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies