De perfecte sluiting voor voertuigen. Bekijk de video>>

Door trillingen en schokbelasting worden de onderdelen van voertuigen zwaar op de proef gesteld. Het kiezen van trillingsbestendige onderdelen verlengt de levensduur en verhoogt de kwaliteit.

De hefboomsluiting met aantrekkende werking C5 is geschikt voor:

  • Stof- en waterdicht afsluiten
  • Toegangsrestrictie met sleutel of gereedschap
  • Verschillende deur- en pakketdiktes
  • Aerodynamisch en modern design vanwege vlakke inbouw

Binnenin het voertuig
In het voertuig is de hefboomsluiting geschikt om laden en panelen trillingsvrij te sluiten. De vlakke inbouw zorgt er voor dat je niet achter de sluiting blijft haken. De sluiting kan geopend worden door eenvoudig op de knop te drukken, eventueel afsluitbaar met een sleutel of gereedschap. De cilinder in de sluiting kan uitgewisseld worden, zodat voor het voertuig 1 sleutel gebruikt kan worden voor meerdere sluitingen.

Aan de buitenzijde
De hefboomwerking van deze sluiting zorgt er voor dat de deur of het luik onder spanning wordt dicht gedrukt. Omdat hier een pakking gebruikt kan worden is het mogelijk om met deze sluiting stof- en waterdicht te sluiten volgens IP65. De vlakke afwerking aan de buitenkant maakt het een aerodynamische oplossing voor bijvoorbeeld speciale voertuigen zoals ambulances, brandweervoertuigen en trailers.

Ga door naar de productspecificaties, CAD Files en monstersAdvies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies