VIDEO: Sterke en waterdichte verbinding met gesloten High torque blindklinkmoeren

Voor het vanaf één zijde (blind) aanbrengen van schroefdraad wordt vaak gekozen voor tappen of vloeiboren.

Een nadeel van deze oplossingen is dat ze niet waterdicht zijn. Met gesloten High torque blindklinkmoeren voorzien van een PVC afdichting bieden wij een oplossing voor deze lastige problemen. Bekijk de werking van High torque blindklinkmoeren in de video:Waarom High torque?

Schroefverbindingen worden vaak onnodig zwaar aangedraaid. Eenmaal beschadigd is een schroefverbinding zeer lastig te demonteren. De kosten van herstel kunnen enorm oplopen. De High torque blindklinkmoer met hoog overdraaimoment wordt gebruikt om montageproblemen te voorkomen. Dankzij de gatvullende werking van de High torque blindklinkmoeren ontstaat een zeer groot contactoppervlakte met de toepassing waardoor een extreem hoog doordraaimoment en grote trillingsbestendigheid wordt bereikt.

Met een gesloten variant van de High torque blindklinkmoeren beschermt u de schroef tevens tegen corrosie waardoor deze zonder problemen ook weer los kan worden gedraaid. Bovendien voorkomt u met gesloten blindklinkmoeren interne schade aan de toepassing als er per abuis een te lange schroef wordt toegepast.

Klantencase: lees over de blindklinkmoer toegepast in afvalinzamelvoertuigen>>

Ga door naar meer video's, interessante producten of bijpassende gereedschappen:

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies