Afstellen van kabels is nu verleden tijd

Het afstellen van kabels bij assemblage van het sluitsysteem is een tijdrovend en foutgevoelig proces. Dit behoort nu tot het verleden! Door gebruik te maken van ons klik-in sluitsysteem in uw productie, is de assemblage slechts een fluitje van een cent.

Het klik-in sluitsysteem bestaat uit drie componenten: een op afstandbedienbare sluiting, een bowdenkabel en een bediener. Deze componenten zijn perfect op elkaar afgestemd waardoor afstellen van kabels niet meer nodig is.

Het effect op betrouwbaarheid en kwaliteit
Door het gebruik van het klik-in sluitsysteem wordt niet alleen uw assemblagetijd kort, maar wordt ook bespaard op kwaliteitscontrole. Omdat de bowdenkabels vooraf geconfigureerd worden, gebaseerd op de sluiting en de bediener specifiek voor uw toepassing, is de foutmarge bij assemblage gereduceerd naar 0. Voor de gebruiker betekent dit een betrouwbaar sluitsysteem dat altijd functioneert.

Kabels configureren, hoe doen we dat dan?
Op onze website hebben we een handige configurator voor elke kabelconfiguratie. Uit de configurator rolt een bestelnummer voor uw kabel en evt. benodigde accessoires, die afgestemd is op de bediener en sluiting van uw keuze.

Uw vraag, onze uitdaging
Indien u gebruik maakt van losse kabelmontagebeugels of een niet standaard sluiting of bediener, kunnen onze adviseurs u helpen bij het bepalen van de juiste kabel. Bel ons op het nummer +31 0(20) 6600 202 of mail ons via info@onkenhout.nl.

Klik op onderstaande afbeeldingen om door te gaan naar het productassortiment of lees meer over het afstandbedienbaar sluitsysteem:

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies