Efficiënt en flexibel klinkproces vervangt lasproces bij high-end machinebouwer

Een groot voordeel van de overgang van lassen naar klinken is reductie in de doorlooptijd. Met het klinken van de onderdelen is het kwaliteitsniveau eenvoudig te waarborgen door foutloze montage. Hierdoor worden niet alleen materialen bespaard, maar is het ook mogelijk om de doorlooptijden aanzienlijk in te korten. Lees en bekijk de ervaring van onze klant ZAHORANSKY.

Veel producten van bekende fabrikanten op het gebied van mondverzorging, borstels en bezems, medische technologie en andere consumptiegoederen worden vervaardigd op machines en systemen van onze klant ZAHORANSKY. Met support van onze dochteronderneming Heyman zijn veel lasprocessen vervangen door onze productievere klinktechnologie.

Snel en betrouwbaar monteren van onderdelen
Efficiënt en foutloos werken heeft absolute prioriteit bij ZAHORANSKY, omdat zij daarmee het kwaliteitsniveau eenvoudig hoog kunnen houden. Om de productieprocessen flexibel en efficiënt te maken hebben zij veel lasprocessen vervangen door klinktechnologie. Het snel uitlijnen van de plaatwerkconstructies met behulp van klinknagels heeft geholpen om de installatiekosten extreem te verlagen. Bovendien konden veel onderdelen worden bespaard en zijn veel lasmoeren in het machineframe en machinebehuizing vervangen door High torque blindklinkmoeren. Met het TorqueFox accugereedschap worden deze blindklinkmoeren snel en betrouwbaar gemonteerd in plaatwerk en profielen. Hiermee wordt een foutloze montage gewaarborgd.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de video >>

Voordelen klinktechnologie

De overstap naar klinktechnologie ondersteunt ZAHORANSKY bij het Just in Time productieproces:

  • Tot 30% minder productietijd
  • Besparing van 25% op gebruikte onderdelen
  • Waarborging van kwaliteitsniveau door foutloze montage

Advies op maat
Bent u benieuwd wat dit voor u kan betekenen? Onze engineers helpen u graag bij het selecteren van het juiste klinksysteem voor uw toepassing en staan voor u klaar met technisch advies. Bel ons op nummer +31 (0)20 6600 202 of mail ons via info@onkenhout.nl.

Klik op de afbeelding en bekijk de specifieke productspecificaties, download CAD Files of vraag een monster aan:

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies