De beste oplossing voor toegang en afsluiten van de cargo box

Eén van de grootste uitdagingen bij het ontwerpen van de transportbak van de cargo bike is het sluitsysteem. De eisen die gesteld werden:

  • Kwalitatief hoogwaardig en robuust voor lange levensduur
  • Vandalismebestendig tegen inbraak
  • Snelle en eenvoudige bediening
  • Afsluitbaar met een sleutel of uit te breiden naar elektrisch
  • Efficiënte en foutloze assemblage

Alle eisen in 1 systeem
Onze serie van afstandbedienbare sluitingen biedt al deze eisen in één systeem. Het systeem bestaat uit één of meerdere sluitingen, die via een Bowden-kabel verbonden worden aan de bediener. De bediener kan een druk- of draaiknop zijn, maar ook een handgreep of hendel die met een sleutel geblokkeerd kan worden. Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd waardoor de assemblage met het klik-in systeem zeer snel en eenvoudig is.

Upgraden naar elektrisch

Is er behoefte om de transportbak elektrisch te openen, dan is dit mechanische sluitsysteem eenvoudig uit te breiden naar een digitaal sluitsysteem. Voeg simpelweg onze elektrische actuator toe, de rest van het ontwerp behoeft geen aanpassingen. Het beste van twee werelden!

Bekijk hieronder de video van de Urban Arrow Craft. Het afstandbedienbare sluitsysteem wordt gebruikt voor het vergrendelen en het openen van de transportbak. Ze gebruiken hiervoor de R4-10 met geïntegreerde rubber, een Bowden-kabel en een vleugelknop bediener (E5).

Nieuwsgierig geworden?
Klik hieronder voor de uitgebreide productinformatie van het afstandbedienbare sluitsysteem als totaaloplossing.

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies