De beste oplossing voor toegang en afsluiten van de cargo box

Eén van de grootste uitdagingen bij het ontwerpen van de transportbak van de cargo bike is het sluitsysteem. De eisen die gesteld worden aan het sluitsysteem zijn hoog:

  • Kwalitatief hoogwaardig en robuust voor lange levensduur
  • Vandalismebestendig tegen inbraak
  • Snelle en eenvoudige bediening
  • Afsluitbaar met een sleutel of uit te breiden naar elektrisch
  • Flexibel in te zetten voor meerdere ontwerpen
  • Efficiënte en foutloze assemblage

Alle eisen in 1 systeem
Onze serie van afstandbedienbare sluitingen biedt al deze eisen in één systeem. Het systeem bestaat uit één of meerdere sluitingen, die via een Bowden-kabel verbonden worden aan de bediener. De bediener kan een druk- of draaiknop zijn, maar ook een handgreep of hendel die met een sleutel geblokkeerd kan worden. Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd waardoor de assemblage met het klik-in systeem zeer snel en eenvoudig is. Is er behoefte om de transportbak elektrisch te openen, dan is dit mechanische sluitsysteem met onze elektrische actuator uit te breiden tot een digitaal sluitsysteem. Het beste van twee werelden!

Bekijk hieronder de video van de Urban Arrow Craft die het afstandbedienbare sluitsysteem gebruikt om de vergrendeling en het openen van de schuivende transportbak te realiseren. Ze gebruiken hiervoor de R4-10 met geïntegreerde rubber, een Bowden-kabel en een vleugelknop bediener (E5).

Afstandbedienbare sluiting in Urban Arrow Cargo bike Afstandbedienbare sluiting in Urban Arrow Cargo bike https://i.vimeocdn.com/video/1204817302-9966044a6b3f0284568ce4e44459fa1e407eb59784d533b5b4eb22cfb8bd5699-d_100x75?r=pad PT1M4S 2021-07-30 Een afstandbedienbaar sluitsysteem is ideaal om de vergrendeling en het openen van de schuivende transportbak te realiseren, zoals de R4-10 met geïntegreerde rubber met Bowdenkabel en een vleugelknopbediener in deze video. Deze verborgen sluiting wordt d.m.v. een kabelsysteem op afstand bediend en vergrendelt automatisch bij het dichtschuiven van de transportbak. Trillingen en geluid worden gereduceerd door het geïntegreerde rubber en toegang wordt beperkt met een fysieke sleutel. Verder zorgt de robuuste en sterke sluiting (360 kg) dat de transportbak betrouwbaar en veilig afgesloten blijft. Meer productinformatie en CAD files over telescoopgeleiders vindt u hier: https://www.onkenhout.nl/sluitingen/afstandbedienbare-sluitingen/r4-kliksluiting.html No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V.

Nieuwsgierig geworden?
Klik hieronder voor de uitgebreide productinformatie van het afstandbedienbare sluitsysteem als totaaloplossing.